2777
2789
عنوان

شاخدارترین دروغی که تو نی نی سایت شنیدین چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 65 پست
يكي ميگفت بچم دورگس  ايراني كره اي ولي چشاش به من رفته همه توو خيابون ميفتن دنبالمون بخاطر بچم ...

مگ چشاش چطو بودن ؟🤔

💫من از نسلِ زن های تکراری نیستم ؛ من از تبارِ تافته ی جدا بافته ام 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ادن کاربر هیوا رو یادم رفت بگم. ک میگفت سرطان رحم داره. همه هم عاشقش بودن شوهرش مرده بود و پدرشوهرشم بعد فوت شوهرش باهاش رابطه داشت. اون ک لامصب قدرت تخیل کثیفی داشت. تو داستان زندگیش روابط ازاد زیاد داشت. ی کاربر بهش گفته بود از بس رحمت دست به دست شده سرطان گرفت😂😂😂😂 اونم دروغ بود و قطع دسترسی شد

يه خانومي اومد تاپيك زد كه شوهرم ماهي بيست مليون حقوقشه من سانتافه دارم و شوهرم لند كروز..... اخه م ...

آره میشه😅

برادرشوهرم ماهی هفت هشت تومن حقوقشه ولی لندکروز داره! یه ملک داشت که ارزش افزوده زیادی پیدا کرد و فروخت لندکروز خرید

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
بچه ها اون دختر تبریزیه که میگفت شوهرم یکی از پولدارای سرشناس تو تبریز هست و منو حبس میکنه تو خونه و ...

فک کنم اونیه که من الان گفتم 😂

دروغ بود

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
مگ چشاش چطو بودن ؟🤔

ميگفت چشا بچم شبيه باباشه چون كره ايه ولي چشماي من خيلي درشته چشا بچم هم به من رفته درشت بودنش و يه حالت خاصي پيدا كرده كه همه توو خيابون بهم گير ميدن باهاش عكس بگيرن😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فاخته كي بود؟

فاخته یه خانمی بود که همسرش ازدواج دوم کرده بود با یه دختر پولدار ازدواج کرده بود هفته ای یه شب هم بر میگشت پیش این فاخته فاخته هم دو تا بچه ازش داشت شوهرشم همش میگفته با اون ازدواج کردم که پولاشو بیارم برای شما و میگفت بعضی وقتا که میاد خونه راهش نمیدم تو تخت یه بارم دیدم‌پایین تخت داره گریه میکنه 

نمیدونم چرا فکر میکنم حرفاش تا حدودی راست بود فقط قضیه کتک خوردنش و زیر چشمش دروغ بود بچه ها من یه تاپیک هم درباره فاخته زدم ببینم سرکاریه یا نه که متاسفانه پربازدید شد لطفا اگه رفتید و خوندید براش گزارش بزنید ممنونم

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

یکیو میگم عمرا بشناسید

یه کاربر بود دامپزشک بود بچش میمون بود 😂😂

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ميگفت چشا بچم شبيه باباشه چون كره ايه ولي چشماي من خيلي درشته چشا بچم هم به من رفته درشت بودنش و يه ...

😂😂😂😂😂 خودشیفتگی داشته بنده خدا

💫من از نسلِ زن های تکراری نیستم ؛ من از تبارِ تافته ی جدا بافته ام 💫
یه کاربر دیگم بود فک کنم اسمش شیدا بود یا ستاره میگف شوهرم سادیسم داره از ایتالیا با هواپیما لوازم ...

اره من یادمه اونو میخوندم چ قد دلم براش سوخت میگف همسرش س ک س خشن انجام میده و ایناا هی میگف برین ابزارشو تو نت ببینین اسمم میگف کاسم ابزارش اینه کلی ام ماشین داشتن حق نداشت تو اشپزخونه بره و اینا 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
یه کاربر دیگم بود فک کنم اسمش شیدا بود یا ستاره میگف شوهرم سادیسم داره از ایتالیا با هواپیما لوازم ...

ستاره

اين از اون تاپيكاي بود ك حالمو بد كرد اه شت

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
يه خانومي اومد تاپيك زد كه شوهرم ماهي بيست مليون حقوقشه من سانتافه دارم و شوهرم لند كروز..... اخه م ...

اگر دقت کرده باشی وقتی میخوان اسم ماشین گرون بیارن فقط میگن لندکروز

خوب افی جی کروزر یا بنز یا چ ميدونم پورشه ایناهم خیلی گرونن

گیر دادن به لندکروز انگار ک فقط اسم همینو بلدن😂😂😂😂 من ک حساس شدم به لندکروز هرجا میبینمش جیغ میکشم😂

من میتونم دنیامو تغییر بدم...