2777
2789
عنوان

شاخدارترین دروغی که تو نی نی سایت شنیدین چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 65 پست
خدايى سركارى بود اون من چقد دوسش داشتم كاربرى شو خيلى گشتم كلييم عكس ميذاشت من چقد ساده ام😭

آره سرکاری بود😄

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
آره جنجالی بووود کاش اونموقع کاربری داشتم ولی جیگرم خون میشد میگف ازار جن سیم میده میگف لخت یه بار گ ...

خوشم مياد انقد با جزييات يادمون هست هممون ازار ديديم

خيلي بد بود من تمام صحنه رو مث فيلم تصور كردم ازار ديدم

دو سه تا موضوع تو اين ني ني سايت از بين اينهمه داستان منو متاثر كرد يكيش اين بود 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک بر سر من کنن که تو هیچ کدوم از این تاپیکا نبودم خاککک حیف شده

اينا برا پاييز و زمستون پارسال هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم