2777
2789
عنوان

شاخدارترین دروغی که تو نی نی سایت شنیدین چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 65 پست

جالب بود 😁😁من کم میام زیادم بلد نیستم کارکنم باهاش ولی چندساعت پیش یه عده شغل شوهراشون و درآمدشون رو گفتن شاخ دراوردم که حداقل حقوق واس ماست همه نی نی سایتیا خوشبختن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم الکی بود ؟؟؟؟همینی ک از دوس پسرش حامله شد بعد اومد خاستگاریش

اخه مگه میشه ماه اخر گن ببندی من از ماه ۵ لباس روی شکمم محکم میچسبید حس خفه شدن داشتم

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

خخخ،اینکه خییییلی تابلو بوده دروغه .

مسئله اینجاست که وقتی مچ یکی رو میگیرن که دروغ میگه ،بعضی سینه چاکاش میریزن وسط و درب خروج تاپیکو نشون میدن و اینجور میشه که خیلیا خواهان داستان سرایی در قالب داستان زندگی ،خیانت،کتک کاری و ... میشن

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

کاربر یاسی جون

شوهرش کتکش میزد،بابا و برادرشو زده بود،حتی تو آسانسور براش خواستگار پیدا میشد

میخواست جدا شه رفته بود خونه باباش،قبلشم میگف دعا کنید باردار شم

بعد تو گیر ودار جدایی گف باردار شدم

همشم سرکاری بود

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
يه خانومي اومد تاپيك زد كه شوهرم ماهي بيست مليون حقوقشه من سانتافه دارم و شوهرم لند كروز..... اخه م ...

اره خدايي بعضيا اين مدلي هستن 

من خواهرم اينا خونه ندارن مستاجرن 

ولي پارسال چارصد تومن دادن پرادو خريدن

وای اونکه تو دروغاش سوتی هم میداد. همون کاربر ماریا بود. که میگفت نامزدم رفته حموم دختر عموشو صدا زد ...

😐😐😐😐چه چیزایی به ذهن هاشون خطور میکنه ها

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

من سکوت اختیار میکنم دوستان زحمت میکشن تمام و کمال میگن 😃یکی دوتا که نیست ادم بخواد بگه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه کاربر دیگم بود فک کنم اسمش شیدا بود یا ستاره

میگف شوهرم سادیسم داره از ایتالیا با هواپیما لوازم شکنجه میارن براش منو شکنجه میکنه و رابطه جنسی و باقی ماجرا 😂😂

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
فاخته كي بود؟

من زیاد دنبال نمیکردم فاخته رو 

ولی یه خانومی بود میگفت شوهرم میخواد با یه خانوم پولدار 30 40 ساله ازدواج کنه و منو بچه هارم ول کنه بره.

مثکه از کتک زدنا و اینا عکس گذاشته بود بعد بچه ها دیده بودن چشمشو ارایش کرده سایه کشیده بعد میگه این کبودی ای هست که شوهرم کتکم زده.

يكي ميگفت بچم دورگس 

ايراني كره اي ولي چشاش به من رفته همه توو خيابون ميفتن دنبالمون بخاطر بچم

😐😕

عجيب ترين نيست ولي جديد ترينه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤