2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی زود قهر میکنه

543 بازدید | 23 پست

من شوهرم خیلی زیاد زود قهر میکنه 

خودشم مقصر باشه بازم میگه تو مقصری اخلاقش خیلی بده 

امروز کلی به امام ها تک تک و ....‌فحش داد از حرص من 

من دیگه اعصاب ندارم از دستش 

شما شوهرهاتون از نظر ایمانی چطورن؟

آیا اونا هم زود قهر میکنن 

این دوتا مشکل دارم باهاش

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌شوهرم‌تا عصبانی میشه فحش خدا و پیغمبر میده

خدا خودش جوابشونو بده منکه دیگه هیچی نمیگم

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

آره شوهر منم قهریه...مثل واسه تو....درمون نداره....الان که قهر میکنه منم منتشو دیگه نمیکشم....یعنی حوسله اینکارارو ندارم بخدا....

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

خب رگشو پیدا کن ...گوش شیطان کر من دوس پسرم ی ادم عصبی بود ک خودش میگف هیشکی نمیتونه باهام کنار بیاد اخلاقم بده و فلان...الان انقدتغییر پیدا کرده ک انکاری همون ادم سابق نیس باید ریز دقت کنی ببینی چیا باعث بداخلاقیش میشن سعی کن اونارو حذف کنی

عجب. تو خودت معتقدی نه

بله قبلا اینطوری نبود دوسال پیش موقع خواستگاری اینطوری نبود الان کلا عوض شده خیلی بد شده خیلی حرفای زشتی زد منم بدنم میلرزید

چاره قهرش اهمیت ندادن به قهرشه وقتی بدونه داری با قهرش عذاب میکشی بیشتر ناز میکنه .....انقدر بزار قهر کنه تا خسته شه و اصلا پیشقدم نشو خودش بالاخره پیش قدم میشه ....

جاشو خواست جدا کنه عکس العمل نشون نده ...

خیلی اوقات میبینن عقب کشیدی دست به هر وسیله ای میزنه تا خودتون پیش قدم شین ... 

در رابطه با ایمان به نطرم مساله مهمیه اگر شما هم الان ناراحتی چون برای شما مهمه و این فحش دادن به ایمه رو دیگه واقعا کسی هم معتقد نباشه بی حرمتی میدونه و انجام نمیده 

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿

به خدادخیلی بهش میرسم خیلی زیاد 

همش تو خونه خوشتیپ به نظرم چیزی واسش کم نذاشتم ولی اون خیلی بی دین شده نماز نمیخونه که هیچ 

تازه به اماما فحش میده به قران من واقعا ناراحتم 

درست میشه به مدت قهر ک کرد محل زیادی بزار مثلا سه باز وقتی قهرکزد برو پیشش هی شیطونی کن بغلو بوس بگو چرا قهری من تحمل ندارم عشقم قهرباشه و هی بوسش کن بغلش کن و بگو حرف نزنیا ینی چی به من چیز میگی لوس شو بعدم جندبار اینجوری شد و نازش و کشیدی دیگه کلا محل نده توهم قهز کن وقتی قهرکرد فکزکنم جواب بده

شوهر من از نظرایمانی خیلی ضعیف تر ازمن بود ولی درست شد