2777
2789
اگه عروسم خوب باشه واقعا همه چی در حد عالی براش برگزار میکنم بعدا غر نزنه سر پسرم پسر من البته ۳ سال ...

بخدا ادم داشته باشه برا رفاه بچه اش خرجکنه من اخلاقم اینه اما خانواده همسرجانم فقط فکر قروفر خودشون هستن بعد از عروسی ما انگار جهیزیه خریدن کامل همه چی نو شد به همسرم میگم خوب شد جهیزیه منو دیدن یاد بگیرن چی کار کنن میگه راست میگی حسرت چیزایی که رو دلش بوده همه را خرید اما توی عروسی ما اصلا اصلا کمک نکردن فقط حضور بهم رسوندن ونظریه صادر میکردن

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ادم داشته باشه برا رفاه بچه اش خرجکنه من اخلاقم اینه اما خانواده همسرجانم فقط فکر قروفر خودشون ...

دقیقا ادم پس پولو میخواد چیکار اونم وقتی عروسی عزیزترین کسای ادم باشه

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
اگه عروسم خوب باشه واقعا همه چی در حد عالی براش برگزار میکنم بعدا غر نزنه سر پسرم پسر من البته ۳ سال ...

من که همه پس اندازمو خرج دخترم میکنم برای پسرم هیچی خرج نمیکنم عروسم دق کنه   

تنوع غذا.. شرینی و میوه اضافی مهمان اضافه و ... خلاصه هر چیزی به جز فیلم و ارایش و لباسی که تا اخر ع ...

عزيزم مهمون دعوت كني بايد خوب و آبرومند پذيرايي كني 

نميشه نباشه كه

البته فكر كنم منظوررتون اصراف بوده