2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد مادرشوهر خودم افتادم عکس شاسی بزرگمون گیر داد من میخوام ما هم گفتیم باشه واسه خودمون یکی دیگه گر ...

حالا کجا برده بود توی اتاق خوابش که با روی ماه پسر و عروسش بخوابه   

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
منم موافقم اتفاقا دختر خالم همین کارو کرد تور اروپا رفتن اینقدر راضیه میگه اینقد عکس و فیلم دارم وای ...

اخه اروپا رو همیشه میتونی بری ولی عروسی یه باره

من پسرام بخوان ازدواج کنن عروس بگه عروسی نمیخوام میزنم تو سرش میگم مگه دست توئه بهترین عروسیو برات میگیریم  

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
اخه اروپا رو همیشه میتونی بری ولی عروسی یه باره من پسرام بخوان ازدواج کنن عروس بگه عروسی نمیخوام می ...

به به مادر شوهر  پس خرجی عروسی با خودتون سفر هم کادو عروسی  باشه  مگر عروس خل باشه قبول نکنه  

منم دختر دارمااااااا  

اصلا سر به نیستش کرد!خواستم یه بار بهش بگم شوهرم نزاشت اه یادم افتاد اعصابم خورد شد

اینا همش درسه ایشاا... ما بتونیم مادرشوهر خوبی باشیم خودتو ناراحت نکن حالا خوبه رفتی گرفتی نمونه اش را اگر کلا نداشتی حرص داشت

به به مادر شوهر  پس خرجی عروسی با خودتون سفر هم کادو عروسی  باشه  مگر عروس خل باشه قب ...

اگه عروسم خوب باشه واقعا همه چی در حد عالی براش برگزار میکنم بعدا غر نزنه سر پسرم پسر من البته ۳ سالشه هنوز اون یکیم سه ماهشه😂

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
اگه عروسم خوب باشه واقعا همه چی در حد عالی براش برگزار میکنم بعدا غر نزنه سر پسرم پسر من البته ۳ سال ...

خواهر جان پس زنده باشم من زودتر مادرشوهر میشم پسرم 10و اون یکی6 ساله ودخترم1ساله شما یکی دختر بیار قول میدم کمتر از مادری نکنم

خواهر جان پس زنده باشم من زودتر مادرشوهر میشم پسرم 10و اون یکی6 ساله ودخترم1ساله شما یکی دختر بیار ق ...

خدا حفظشون کنه عزیزم😙 منم شاید مثل شما چند سال بعد به هوای دختر گول بخورم یکی بیارم ولی احتمالش زیر یه درصده 

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏