2777
2789
بودم قبلا. ولی به خاطر گفتن حرف حق   قطع دسترسی شدم

عهههههههههههه منم یبار شدم دست به دامن نی نی یار شدم برگردوند 

جالبه با یکی دو تا تاپیک یهو ادمو منفجر میکنن

حرف حق زدی؟ بی تربیت 

خیلی زشته به نظر من این همه مردمو تو خرج بندازی کادو بگیری یه شامم ندی

بله درسته.کلا مراسم عروسی به خاطر ولیمه بوده که ثواب داره. ولی الان دیگه انقدر چیزای دیگه بهش اضافه کردن اون اصل کاری فراموش شده 

چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اخر شب پرتش نکردی واسه مجردای فامیل؟ ما اینکارو میکنیم واسه عروسیامون

من طبیعی بود مادر شوهرم برد خونه بعد هم انداخته بود دور 

ووووووووووووووووییییییییییییی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
بستگی به گلتم داره من برای عقدم قنچه رز بود الان خیلی خشگله ولی عروسیم از این گلای نازک و رنگی بود ا ...

از من غنچه رز سفید و قرمز بود خشک شده لاغر شده خوشم نمیاد

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
این رسم ماله همه نیست به منم دوستام گفتن پرت کن گفتم گلمو دوست دارم خالا مگه با یه دست گل من اونا از ...

من پرت کردم طرف هنوز ازدواج نکرده 

فکر کنم پرت نمیکردم تا الان بچه هم داشت 

بله درسته.کلا مراسم عروسی به خاطر ولیمه بوده که ثواب داره. ولی الان دیگه انقدر چیزای دیگه بهش اضافه ...

شام عقد که دادیم عروسی اضافه هست البته اینجا همه میان میخورن و ایراد میگیرن غیر از درجه یکا اونم ناچیز کسی کاد نمیبره فقط هزینه کردی و حرف هم شنیدی 

خیلی زشته به نظر من این همه مردمو تو خرج بندازی کادو بگیری یه شامم ندی

باز این خوبه شام نداده ما یه جا رفتیم تو شمال عروسی شام رو میفروختن برای بچه ها پفیلا درست کرده بودن بسته ای 1000 میدادن تازه همون شام فروشیم از پنجره تویله میدادن بیرونیه پلو فسنجون به شددددددددددددددددددت ترش

یه مامان خوب
من طبیعی بود مادر شوهرم برد خونه بعد هم انداخته بود دور  ووووووووووووووووییییییییییییی

یاد مادرشوهر خودم افتادم عکس شاسی بزرگمون گیر داد من میخوام ما هم گفتیم باشه واسه خودمون یکی دیگه گرفتیم یه مدت تو سالنش زده بود بعد برداشت گفت همه میگفتن چه عروست خوشگله ترسیدم چشم بخوری برش داشتم ببین دروغ تا کجا!!!! 

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏

من خودم 

عروسیمو جایی که دوست داشتم برگذار میکردم،فقط بخاطر ناراحتی اطرافیان هزارتا مهمون دعوت نمیکردم،یه مهمونی جمع و جور در حد دویست و پنجاه نفر میگرفتم ،بجای موسیقی سنتی حتما دیجی میوردم،کیکمو از جای بهتر میگرفتم ،واسه فیلم حتما چندتا دوربین میگرفتم،واسه اتلیه خیلی بیشتر باید خرج میکردم 

ولی در کل مهمون زیاد دعوت کردن الکی ترین کار ممکنه 

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170
باز این خوبه شام نداده ما یه جا رفتیم تو شمال عروسی شام رو میفروختن برای بچه ها پفیلا درست کرده بودن ...

یا علیییی اینا کی بودن دیگه خرج عروسیم دراوردن با این گدا بازیشون

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏

ببین چی خوشحالت می کنه و رو دلت نمی مونه بعدا. وگرنه از نظر من 0 تا 100 اضافه س. من هیچکدوم از کارهای مرسوم رو نکردم و نه تنها زنده م الان، که راضی و خوشحال هم هستم   

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»
اگه به منه میگم یه مراسم جمع و جور تو باغ یکی از فامیلا یا اصلا توی خونه فقط هم اقوام نزدیک دعوت بش ...

منم موافقم اتفاقا دختر خالم همین کارو کرد تور اروپا رفتن اینقدر راضیه میگه اینقد عکس و فیلم دارم واینقد خوش گذشت وخاطره انگیز  

منم نظرم مثل شماست