2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

533 بازدید | 32 پست

سلام مامانا

من ۶ روزه زایمان کردم بچم از روز دوم زردی داشتو دو روز دستگاه اوردمو بچه زیرش بود بعد بردم دکتر و گفت کافیه و دیگه نذاشتمش امروز که از خواب بیدار شدم باز دیذم خیلی زرد شده خیلی داغونم کسی و ندارم و تجربم صفره این بچه رو هم بعد ۷سال خدا بهم بخشیده و سختیه زیادی کشیدم اگه کسی تجربه ای داره لطفا جواب بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر دکتر احتمالا دوباره باید دستگاه بذاری، بچه خواهرم تا چهل روز هنوز زردی داشت، کلی هم آزمایش دادند که بیماری متابولیسمی و ... نباشه دکتر گفت در اثر شیر مادرشه و مهم نیست شیر مادر رو هم بده، ولی حتما ببر تحت نظر باشه

اولش ۱۲ بود الان دیگه ازمایش ندادم امروز شوهرم شیفته و صبح رفتش  دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم

پسرم وقتی دنیا اومد زردیش 14 بوددکتر گفت شیر خودتو که بخوره مکرر از هر چی براش بهتره یه هفته بعد که آزمایش گرفتم شده بود 9 که دیگه دکترش گفت دیگه خوب شده و جای نگرانی نیست

مبارکت باشه  و خدا بهت ببخشه...پسر منم زردی داشت دکتر گفت دستگاه ولی مامانم نزاشت ...از روزی که فهمیدم زردی داره همون روز ۳ زایمان لب به چیزای گرم نزدم به بچه خاک شیر دادم خودمم میخوردم و قطره زردی اسمش یادم رفته و یه مهتابی از لوازم پزشکی مخصوص زردی خریدم فقط شبا که چشم بند براش میزاشتم تا ۵روز بالا سرش بود ...با این حالی که ابان دنیا اومده بود ولی زیاد گرم نگهداریش نمی کردم و از همه مهم تر و به نظرم عالی تر این بود که تا ۳ روز شبا مامانم تمام بدنش و با آرد جو پر میکرد و لباس تنش میکرد صبح که نگاه میکردیم اردجو انگار بدنش خورده بود خیلی تاثیر داشت