2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 32 پست
من رفتم سرکلاژ کنن کیسه اب پاره شد .فرداش میخواستن باز کنن کلی طول کشید قیچی نخ رو نمیبرید

خب ٢٣ هفته خطرش بيشتر بوده و ديدي كه سوراخ شده بأيد هم نطور استراحت مطلق ميكردي شايد تا ٧مات ميكشيدي،مال من تو ٢٨ هفته يه بجم ٢روز يكيش ١٢ روز زنده بودن كفتن ريه هاشون نرسيده من امبول ريه هم نزده بودم ولي مطمئنم اكه يه شهر بزرك با إمكانات بيشتر ميبودم حتما زنده ميموندن،بجه دومم دنيا نميامد به زور كشيدنش وقتي رفتم بالا سرش هَمع بدنش كبود بود فقط ٢روز بيشم بود بجه أولم وب بود كريه كرد ولي هر روز كه ميكرفتم بالا سرش حالش بدتر ميشد،اصلا دكتر اينجا رسيدكي نميكردن

خب ٢٣ هفته خطرش بيشتر بوده و ديدي كه سوراخ شده بأيد هم نطور استراحت مطلق ميكردي شايد تا ٧مات ميكشيدي ...

اخه آبش خالی شد .بارداری بعدیت استرس داشتی یا بیخیال بودی؟ چه چیزایی رو رعایت میکردی و چه داردهایی استفاده میکردی؟ بعد چند ماه باردار شدی؟

ع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه آبش خالی شد .بارداری بعدیت استرس داشتی یا بیخیال بودی؟ چه چیزایی رو رعایت میکردی و چه داردهایی ا ...

رفتم دكتر كفت يا بخاطر قند بالاته يا ويتامين d بايين، عكس رنكي كرفتم كه خداروشكر مشكلي نبود خلاصه ١سالو ٨ماه جلوكيري داشتم و همون ماهي كه أقدام كردم خداروشكر باردار شدم

اصلا اصلا اصلا استرس نداشته باش و استراحت كن ،به جي تي بد فكر نكن، عصبي اصلا نشو 

من خودم بارداري قبليمو احساس ميكنم بخاطري كه عصببي ميشدم أينطور ميشد جون دقيقا همون يكي دوروز بعدش بجه عام دنيا ميامدن

دارو هم زياد استفاده كردم،امبول برلوتون،شياف سيكلوزست،قرص دوفاستون ،امبول هبارين،قرص ايزوبرين،، انسولين ، اينا واسه جلوكيري از زايمان بودش ويتامين d، كلسيم و ويتامينم كه بود