2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 32 پست

فعلا تا همسرت بیاد درمان خونگی اینه ک زیاد بهش شیر بدی، حالا یا شیر خودت یا شیر خشک تا زود ب زود جیش کنه. اب انار ملس هم خودت بخور هم ب بچه بده. شیر خشت هم خودت بخور و هم بچه. دیگه تاثیر کاسنی یا شاتره رو نمیدونم تا چ حده. شوهرت ک اومد ببرینش دکتر دوباره زردیشو اندازه بگیره

کنار تو درگیر آرامشم . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا تا همسرت بیاد درمان خونگی اینه ک زیاد بهش شیر بدی، حالا یا شیر خودت یا شیر خشک تا زود ب زود جیش ...

وای آب انار به نوزااااد??? خطر داره دوست عزیز خیلی....

استاتر زردی دختر من ۱۹ شده بود

اشکال نداره دستگاه بیار خونه دو دوز بخوابه زیرش تمومه

ولی حتماااا برو دکتر وما اگه اونو گفتن بستری بشه خودت دستگاه بیار خونه البته اگه زیر ۲۰ باشه

من دخترمو بردم یه بیمارستان خصوصی گفتن بستری بعدش بردم میلاد یه پرستاره خدا خیرش بده اول وزن بچه و گروه خونی رو چک کرد بعدش گفت با اینکه گفتن بستری وما لازم نیس اینجا بچه رو سوراخ سوراخ میکنن دو روز بذار تو دستگاه خونگی

بعد از اون زردیش ۸ شد البته تا چهل روز زرد بود کم کم رفت ادرارش هم خیلی بو داشت که کم کم با رفتن زردی اونم درست شد

چرا هپارین میزدم ولی دکتر گفت بخاطر گروه خونی منفیم احتمالا دوباره زردیش برگرده و الانم همینطور شدش

عزیزم عوارض هپارینه، مرتب باید زردیش چک بشه و اگه لازمه بستری بشه، حتما ببر متخصص اطفال خیلی هم مهمه باید از نظر مغزی هم بررسی بشه ولی ۹۰٪ چیزی نیست

وای آب انار به نوزااااد??? خطر داره دوست عزیز خیلی.... استاتر زردی دختر من ۱۹ شده بود اشکال نداره ...

خطرررررررر؟؟ رو چ حسابی میگین؟ ما بچه هامون زردی داشتن یکم اب انار ملس رو با قطره چکان ریختیم تو دهنشون.

البته این بجای خود، دستگاه هم بجای خود. چون گف فعلا شوهرم نیس اینجوری گفتیم. وگرنه ک باید بره دکتر زردی بچه رو اندازه بگیره. و اگه لازم بود دستگاه بیارن خونه

کنار تو درگیر آرامشم . . .
اولش ۱۲ بود الان دیگه ازمایش ندادم امروز شوهرم شیفته و صبح رفتش  دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم

قدم نو رسیده مبارک باشه.

چند هفته زایمان کردی؟

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....
اولش ۱۲ بود الان دیگه ازمایش ندادم امروز شوهرم شیفته و صبح رفتش  دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم

سلام خوبی؟تبریک میگم اومدن نینی رو'! 

میشه بپرسم زایمانت تو 23 هفته دلیلش چی بود؟من 21 هفته اینجور شدم

ع
سلام خوبی؟تبریک میگم اومدن نینی رو'!  میشه بپرسم زایمانت تو 23 هفته دلیلش چی بود؟من 21 هفته ای ...

قربانت عزيزم

كيسه ابم باره شد،دوقلو باردار بودم

دفعه اول واقعا دليلشو نفهميدم دفعه دومم كه ٢٨ هفته بود بازم دوقلو بود سركلازم بودم اما طول سرويكسم خيلي كم شد و درد زايمان اومد سراغم

قربانت عزيزم كيسه ابم باره شد،دوقلو باردار بودم دفعه اول واقعا دليلشو نفهميدم دفعه دومم كه ٢٨ هفته ...

من زیر رحم بالای مثانه یه دردی میومد میرفت .مال تو هم اینجور بود دردت؟  با وجود سرکلاژ چرا اینجورشده متعاسفم .بارداری بعدی یه قلو بود؟با دارو دوقل میشد یا ارثی

ع
من زیر رحم بالای مثانه یه دردی میومد میرفت .مال تو هم اینجور بود دردت؟  با وجود سرکلاژ چرا اینج ...

منم درد داشتم،راستش من مراقبت نكردم دفعه دوم فكر كردم جون سركلاز هستم هركار ميتونم كنم و رفتم مسافر، طول سرويكسم يهو اومد ١١ شد ٢ماه تحمل كردن تو ٢٨ هفته يه روز صبح با درد بيدار شدمو تا ظهرش زايمان كردم

أين دفعه يدونه هستش

دفعه اول دارو استفاده كردم جون ٦ ماه بعدش دوباره باردار شدم إثر داروها مونده بودو باز ٢قلو شد بعدش يسالو نيم جلوكيري داشتم و بعد يك قلو باردار شدم

منم درد داشتم،راستش من مراقبت نكردم دفعه دوم فكر كردم جون سركلاز هستم هركار ميتونم كنم و رفتم مسافر، ...

درد زایمان گرفتی زود رفتی بیمارستان سرکلاژو باز کردن به رحم و دهانه رحم آسیب نرسید خدانکرده؟سزارین شدی یا طبیعی

ع
درد زایمان گرفتی زود رفتی بیمارستان سرکلاژو باز کردن به رحم و دهانه رحم آسیب نرسید خدانکرده؟سزارین ش ...

أره ديكه سريع باز كردن طبيعي زايمان كردم عزيزم