2777
2789
عنوان

بابام دوست دختر گرفته..۰۰۰۰۰

968 بازدید | 52 پست

سلام خانمهای گل و گلاب

من اول بگم کاربر قدیمیم ولی چون اسمم تو سایت واقعیه و اسم بچه هامم هست گفتم شناخته نشم بهتره

این کاربری رو با شماره همسرم ساختم البته امید که مطالب رو نبینهنه

من دستم بشکنه برا بابام اینترنت گوشیش رو وصل کردم اینو بگم مامان بابام به خاطر اخلاق گند بابام از هم جدا شدن بعد ازدواج من

بابام حومه تهران خونه گرفته

از عید فهمیدم با یه زنی که عصرا میاد پارک دوست شده و چت میکنن ـمامان بابام جدا شدن ولی خونه من با هم میان جلوی همسرم و البته حرفم میزنن با هم وــــیه بار مامانم بهش میزنگه و بابام بعدش تلفنشو قطع نکرده و مامانمم کنجکاو صدای زنه رو شنیده که بابام قربون صدقش میرفته....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من اونا دیگه جدا شدن .بابات شاید دلش همدم میخواد تنهایی براش سخته

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب

مامانتونم اگه  دوست داشت زنش میموند وقتی ازکسی حدامیشی بایدتحمل اینوداشته باشی ک طرف شریک دیگروواسه خودش انتخاب کنه عزیزم.حتی مادرتونم الان میتونه شریک دیگه داشته باشه.

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه

جدای از موضوع تاپیک ، من یه سوال دارم همیشه دلم میخواسته بپرسم الان وقتشه.

کاربرای که میگن کاربر قدیمی ام ولی کاربری جدید ساختم تا شناخته نشم، دقیقا از چی واهمه دارن. مگه ماها همدیگه رو می شناسیم . مگه اسم واقعیمون هست ؟ مثلا مگه من اسمم سفالینه است ؟ به فرض هم اسم واقعی باشه،چه اتفاقی میخواد بیفته کی میخواد کاری کنه یا در دنیای واقعی دست رسی داشته باشه به ما ؟ 

میشه لطفا جواب بدی عزیزم ؟😗😗😗😗

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))