2777
2789
عنوان

بابام دوست دختر گرفته..۰۰۰۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 52 پست

راستش من خیلی خیلی از دست بابام ناراحتم

خرجی به مامانم میداد ماهی سیصد چهارصد که اونو قطع کرده چند ماهه 

برادرم به خاطر اخلاق بد بابام و دعوا و کتک کاریهای قدیمی قرص اعصاب میخوره و پیش مامانمه 41 سالشه نه سر کار میره و نه بیرون از خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چ اشکالی داره طلاق گرفتن دیگ پدربزگ من ۸۹سالش زن گرفته ب چندماه از فوت مادربزرگ نگذشت...دیک دوس ...

اره بابا عموی بابای منم همینقدراس.تو مراسم زنش دنبال زن بود.شوهر خواهر شوهر خودم تو سالگرد خواهر شوهرم زنش حامله بود.دختر عمو پسر عمو هم بودن زنشم جوون فوت شده بود.عادیه این چیزا دیگه

جدای از موضوع تاپیک ، من یه سوال دارم همیشه دلم میخواسته بپرسم الان وقتشه. کاربرای که میگن کاربر قد ...

وقتی ببینتت یاد مثلا دوست دختر بابت بیوفتن ، تو نخوای هر بار توضیح بدی چه خبر یک بار گفتی و تمام ،بله ادم ترجیح میده یه اک یکبار مصرف بسازه 

مسبب این ها همش بابامه تازه منم زود رنج و عصبی

استارترجونم .حتما برادرتو تشویق کن بره بیرون سرکار پارکی مسافرتی ببرش پیش روانشناس.چون برادرشوهرم اونجوری بود الان کلی خوب شده

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
حالا من یه سوال دارم زنی که از همسرش جدامیشه اگه مهریه بالایی نداشته باشه مرد نباید به اون زن ماهانه ...

نه وظیفه ای نداره

پدرت هم حق داره. با این قضیه احساسی برخورد نکن

چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟    
استارترجونم .حتما برادرتو تشویق کن بره بیرون سرکار پارکی مسافرتی ببرش پیش روانشناس.چون برادرشوهرم او ...

ببین چجوری اخه قرص اعصاب هم میخوره خیلیییییییییییییییییی هم باهوشه کتابخون و درسخون و با استعداد

ولی خونهی منم نمیاد

بابات بعد طلاقم خرجی میده؟ 

شوهرت خبر نداره طلاق گرفتن؟

توقع زیادیه بعد جدایی بخوای تنها بمونه

اگه خدای نکرده یکی از والدین فوت شده بودن من این حقو میدم بچه ها ناراحت شن و تو جدایی نه

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

خوب برا خرجی مامانم خیلی ناراحتم خوب گناه داره مامانم چرا هیچی بهش نمیده 5 شنبه رفتم با بچ ...

رفتم خونه بابام نتونست پارک صبح و عصرش رو بره 

خیلی پکر بود خیلییییی

اونیکه همش دنبال بچه ها میدوید و بازی میکرد دیگه اون ادم سابق نبود

تازه نهارم برامون نزاشته بود خودم شنیسل درست کردم

حالا چی بشه من با دوتا بچه کوچیک برم خونش همیشه ناهار مفصل و بازی و شادی ولی الان هیچی به هیچی