2777
2789
عنوان

بابام دوست دختر گرفته..۰۰۰۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 52 پست
راستش من خیلی خیلی از دست بابام ناراحتم خرجی به مامانم میداد ماهی سیصد چهارصد که اونو قطع کرد ...

قرص خوردن بدترین راهی بود که برادرتون انتخاب کردن علی جاودانی یه کانال داره واقعاااااااا عالی هست به نام موفقیت شخصی و همسرداری.

بهتون توصیه می کنم برادرتون رو عضو کانال کنید و وقت مشاوره براشون بگیرین.

حیف عمر ادمی که این طوری بگذره. اون دکتر، مشاور و روانکاوی که قرص تجویز میکنه اصلا کارش رو بلد نیست چون اصل قضیه به قوت سر جاش باقیه. بعضی مشکلات رو باید ریشه ای از درون حلش کرد و باهاشون ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین چجوری اخه قرص اعصاب هم میخوره خیلیییییییییییییییییی هم باهوشه کتابخون و درسخون و با استعداد ...

برادرشوهرمنم قرص میخوره روزی دوتا اونم بی نهایت باهوشه اوایل من عروسی کرده بودم همش میخوابید حرف نمیزد دیونه بازی همه چی رو میزد میشکوند.بعدش بردن پیش روانشناس چند جلسع خوب شده الانم هرماه میره ولی خیلی بهترشده.اونم چون داداشش فوت شده بود اونجوری شده بود

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
حالا من یه سوال دارم زنی که از همسرش جدامیشه اگه مهریه بالایی نداشته باشه مرد نباید به اون زن ماهانه ...

نه گلم نفقه نداره تا اونجایی که داده هم عالی بوده.اما اجرت المثل شنیدم میگیرن ولی اینکه بعد طلاق میشه اقدام کردو بعید میدونم

حالا من یه سوال دارم زنی که از همسرش جدامیشه اگه مهریه بالایی نداشته باشه مرد نباید به اون زن ماهانه ...

عزیزم زنی که از همسرش جدا بشه دیگه برمرد واجب نیست نفقه بده.دریک صورت واجبه که درصورت طلاق تا آخر عمر نفقه زن رو بده حتی اگه طلاقش داد اونم زمانیه که زن افضاء شده باشه توسط شوهرش.

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔