2777
2789

بردنتون خرید ،؟؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ب مادرشوهرم اینو بگم میگه، این رسم ها مال شهرستانی هاست

والا من شهرستانم و هیچوقت این رسما رو نداشتیم. اولین بارکه توی سایت دیدم تعجب کردم. ماحتی رسم جهیزیه هم نداریم دلبخواهی هس

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

پارسال بود

برام اجیل و کیک و هندوانه و کدو با خوراکی های شب یلدا اوردن

برام یه سارافن و یه پالتو و شال و کفش برای زمستون خریدن

یه مقدار لوازم ارایش مثل کرم و پالت سایه و مداد ابرو و چشم و رژ .با النگوی طلا

از همه عروسای دور و برم بیشتر.و میگم این چیزا خوشبختی نمیاره چون جدا شدم

نوابمنم بچه تهرانم اصالت پدربزرگم شهرستان هرچی میشه بمن میگه شهرستانیاا اینارو دارن ،

مادرشوهرت یه ادم ندید بدید اصالت همه به شهرستان برمیگرده این چیز شاخ داری نیست که مادرشوهرت سوژه کنه

نوابم جنوب تهران دیگه حالا دقیق بگم جنوب غرب

ببین بی شوخی ۱۵ سال پشیش شدیدا خونرو پر کردن اندازه دوتا فرش یکیش خانواده خودم بهم دادن یکیش خانواده همسرم اونجا بابام زنده بود شدیدا عاشق من خانواده شوهرم رسیدند شاخ در اوردند یادش بخیر همسایه ها میگفتن چه خبرشه اینا چین پدر شوهرم یه سرویس طلا گرفتن بود بابام دوتا النگو شوهرم یه انگشتر از ساعت کیف کفش لباس خونه لباس بیرون همه چی خانواده شوهرم فکشون افتاده بود که چرا بابات باید بده بابام گفت رسممونه لباسا شما نکه میداریم خونه شوهرش بپوشه لباسا خودمون و دخترم میپوشه انقدر کیف کردم و ذوغ کردم عروسکم برام خریده بودن لوازم ارایش همه چی خوشمل بود میخوام برا دخترم انجام بدم 🥲