2777
2789
عنوان

تست هوش واسه بچه ها بردید؟

65 بازدید | 5 پست

دوستان کسی بچشو تست هوش برده؟سرای محله داره و ارزیابی میکنن هوش بچه رو

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بايد برد؟ بچه تا سن مدرسه كه نيازي به اين ارزيابي ها نداره، مگر اينكه نگراني وجود داشته باشه، ك ...

نه من خودم دوس دارم بفهمم سطح هوششو نگرانی ندارم همه چیش خوبه ولی دوس دارم مشاور تاییدش کنه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

سلام عزیزم

من تعریف دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک رو خیلی شنیدم ایشون استاد دانشگاه و مدرس کارگاه های روانشناسی دانشگاه علامه و کارشناس رادیو و تلویزیون هستند. یه تست هوش و استعداد یابی هم می گیرند به نام استنفورد بینه برا سنین بین 2 تا90ساله که اونطور که شنیدم تو تفسیرش ایشون بی نظیرند. و حتی برا دکتری روانشناسی کارگاه اموزش این تست رو خانم دکتر درس میدند.

کلینیکشون سعادت آباد و هزینه های مشاوره ایشون هم مثل بعضی همکاراشون نجومی نیست

شماره منشی جهت رزرو وقت 09128398588

در ضمن یه سرچی هم تو اینترنت کنید(دکتر مهسا ساداتی) متوجه معروفیت ایشون میشید انشالله که مشکلتون هرچه زودتر حل بشه