2777
2789
عنوان

ایا خیانت دیدی چیکار کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 164 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اشتباه میکنی اینجا ماجرای زندگیت رو تعریف میکنی 

چون شما داخل ماجرایی و داری به هزار مساله ی دیگه نگاه میکنی که بقیه که بیرون از داستان هستن اونها رو نمیبینن. 

اونا فقط اینو میبینن که مردی پا از چهار چوب خانواده بیرون گذاشته پس شما حتی یک لحظه نباید باهاش بمونی. 

خیلیها هم میخوان نفرتشون از مردا رو اینجا نشون بدن. 

در هر صورت اگر حرف دیگران روت تاثیر داره و به زندگیت دلسردت میکنه تاپیکت رو ببند

خلاصه اومدیم خونه و مادرشوهرم زنگ زد به شوهرم که توکوجایی وبااون دختره نکبت توفلان جا چیکار میکنی از ترس ریده بود به خودش تنها خرفی که زد هاشا کرده بود خلاصه گفته بود به الههام نگیو همون موقع من زنگ زدم بهش جوابمو نداد فک کنم ترسیده بود پیام دادم که کارت دارم خلاصه جواب داد گفتم من میرم بازار گفت برو دراخر بهم گفت که خوبی حالت خوبه منم وانمود کردم که هیچی نمیدونم وخوب رفتار کردم خلاصه سرتونو درد نیارم اصلا نزاشتم بفهمه تا یه ماه

مادرشوهرت خونتون بود ؟ یا رفتی دنبالش آوردیش؟ گمش نکردی شوهرتو؟

روز قبلش هماهنگ کردن با مادرشوهرش

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐
عزیزم اشتباه میکنی اینجا ماجرای زندگیت رو تعریف میکنی  چون شما داخل ماجرایی و داری به هزار مسا ...

دقيقا من كه اينجوريم برا همين ميريزم همش تو خودم

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   

چه دل جراتی افرین👍

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!