2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل و اقدام به بارداری

946 بازدید | 64 پست

سلام دوستای گلم شوهر من تازه عمل واریکوسل انجام داده بعد از عمل واریکوسل امکانش هست به زودی بارداری موفقیت آمیز صورت بگیره آخه میگن سه ماه وقت لازمه واسه بهبودیه اسپرم ها کسی بوده قبل از سه ماه که از عمل شوهرشون گذشته باشه و باردار شده باشه بیاین لطفا

دلخوشـــی ها را هراس رفتنت دلشـــوره کــرد...√

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم همین استرس همین پیگیری ها همش باید تعویق تو بارداریت میشه بهش فکر نکن گلم بزار سروقتش خدا بهت میده اگر خدا بخواد خودش درست میکنه فقط انقدر پیگیر نباشین تجربه ثابت کرده

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
سه ماه استراحت بده و بعد شروع کن  شنیدم خیلیاا باردار شدن بعد از عمل 😃

آخه طاقت ندارم نهایت دو ماه میتونم منتظر بمونم آخه من چهار ماه قبل اینکه عمل کنه انتظار کشیدم بعد فهمیدیم شوهرم واریکوسل داره

آخه طاقت ندارم نهایت دو ماه میتونم منتظر بمونم آخه من چهار ماه قبل اینکه عمل کنه انتظار کشیدم بعد فه ...

عووو چه کم طاقت 😁ایشالا زود باردار شی و از بلاتکلیفی دربیای 

🌸❤ چادری ها عاشّق تَرند ❤🌸
ببین گلم همین استرس همین پیگیری ها همش باید تعویق تو بارداریت میشه بهش فکر نکن گلم بزار سروقتش خدا ب ...

میدونم چی میگی عزیزم ولی واقعا انتظار کشیدن سخته 

من۲ساله منتظرم همهودکترام میگن سالمی باردارم نشدم کلومفینم ۲ماه خوردم هیچی

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
عووو چه کم طاقت 😁ایشالا زود باردار شی و از بلاتکلیفی دربیای 

آره خیلی انشالله ممنون عزیزم جالب اینجاس به کسایی که گفتم میخوام بزارم باردار بشم اونا گذاشتن و باردارن 😁و من بعد متوجه شدم شوهرم مشکل داره

شوهرم سه ماه بعدش رفت ازمایش داد, بعد دکتر گفت اگه خانمت تا سه ماه دیگه باردار نشد باید iui کنید, ما ...

آی یو آی هزینش چقده؟

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
دورش ۳ ماه تا ۶ماهه بعد اون مشخص میشه که ایا اسپرمش سرعت و تحرک و کیفیت مناسب رسیده یانه وگرنه نه با ...

توکل به خدا آخه تو همین نی نی سایت خوندم یکی بعد از یک ماه عمل باردار شده یعنی میشه