2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل و اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 64 پست
ان شاالله شما هم نی نی بیاد تو دلت, عجله نکن.. ازمایش اسپرم شوهر من هم خوب بود ولی ازمایش dfi خوب ن ...

انشالله ممنون عزیزم آز dfiچیه

دلخوشـــی ها را هراس رفتنت دلشـــوره کــرد...√
واقعا سختــههه ولی نباید بهش فکر کرد توکل به خـــدا

بخدا ازفکرم بیرون نمیاد نمیدونم کلومفین بازم بخورم یانه میترسم کیست بشه

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من انتظار سخت نبود, حرفای اطرافیان سخت بود

دقیقا هروقت منو میبینن میگن هنوز باردارنشدی منم دیگه گفتم نمیخوام بارداربشم زوده ولی مادرشوهرم طفلی میگه خودتو درگیرنکن میشه صبر داشته باش

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
بخدا ازفکرم بیرون نمیاد نمیدونم کلومفین بازم بخورم یانه میترسم کیست بشه

انشالله هر چی خیره پیش بیاد برو پیش یه دکتر زنان خوب ببین چی میگه تو که مشکلی نداری نخور الکی

دقیقا هروقت منو میبینن میگن هنوز باردارنشدی منم دیگه گفتم نمیخوام بارداربشم زوده ولی مادرشوهرم طفلی ...

اره عزیزم هنوز کلی وقت داری تازه ۲۱ سالته,

پیش دکتر زنان نرو هیچی بلد نیستن, من چندسالم حروم شد با دکتر زنان, برو کیلینیک ناباروری, سریع نتیجه میگیری

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
انشالله هر چی خیره پیش بیاد برو پیش یه دکتر زنان خوب ببین چی میگه تو که مشکلی نداری نخور الکی

رفتم گفت مشکلی نداری کلومفین داد زودبارداربشم بازم نشدم

شکستگی اسپرم رو بررسی میکنن, توی dfi مشخص شد سر اسپرماش شکستگی دارن

وایی چه پیچید واقعا بارداریا یکم مشکل شده بخاطر تغذیه های ناسالمم هست البته

اره عزیزم هنوز کلی وقت داری تازه ۲۱ سالته, پیش دکتر زنان نرو هیچی بلد نیستن, من چندسالم حروم شد با ...

همه میگن برو کلینیک ناباروری اصولی میره جلو راس میگن دکترزنان فقط پول از پارو میکشن بالا

شوهر منم واریکوسل داره تازه فهمیدیم.. خ ناراحته چه نوع عملی انجام داده شوهرت؟

عمل باز به اندازه ۴سانت زیر شکمشو برش زدن و سر رگ رو سوزوندن

وایی چه پیچید واقعا بارداریا یکم مشکل شده بخاطر تغذیه های ناسالمم هست البته

دکتر به شوهر من گفت فقط گرما باعث شده اسپرمات اینجوری بشن, روزی چند بار باید تو دستشویی اب خنک بگیری به خودت

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...