2777
2789

(بچه ها شرمنده متن طولانیه )چهار ساله من با این آدم عروسی کردم ۲۸سالمه مثل چی پشیمونم موندم خودشو بگم خانوادشو بگم بخاطر نبودن پدرو مادرم و یتیم بودن بی پشتوانه بودنم باز نشستم سر این زندگی نامزدی و تا قبل عقد مثل فرشته بود کسی معرفی کرد مارو بهم و سنتی بود ازدواجمون شوهرم پامیشد میومد تهران از شهر دیگه هر روز گل بخر سوپرایز کن پیامای عاشقونه وعده وعید منو خام کرد فکر کردم با فرشته روبرو هستم بعد عقد شد یه آدم دیگه و بعد عقد من اومدم زندگی کردم باهاش و چون پیش عموم اینا زندگی میکردم دیگه از سر باز کردن و گفتن برو پیش شوهرت از تهران پاشدم اومدم شهر غربت تو روستا دو هفته بعد عقد شوهرم سر یه کلمه حرف خودشو زد وسیله شکست برگشتم تهران قهر پیش عموم و نگه نداشتن گفتن پاشو برو خودشو زده تو رو نزده که و همیشه تا الان گفتن راه برگشتی نداری بعد ازدواج همین جور هم شوهرم هم خانوادش اذیتم کردن تا الان همه جوره ساختم دو تا خونه تو یه حیاط با مادرشوهر دستشویی تو حیاط تو این سرما به کنار اذیت و دخالت مادر و خانوادش به کنار اخلاق گند شوهرمم به کنار مثل شوهرم از دست یکی دیگه ناراحته سر من درباره قهر می‌کنه و بی محلی دائم در اختیار خانواده و فقط به حرف این و خانوادش باید باشم و انجام ندم دعوا جنگ و وسیله شکستن و داد بیداد شوهرمو باید تحمل کنم مرد گنده دائم در حال قهر کردنه بی دلیل و قیافه گرفتن برای من مثلا مادربزرگ من یه چیزی برگشت به شوهرم گفت منظوری هم نداشت به اون بی احترامی کرد هیچی با منم قهره سر حرف اون و تو این چهار سال چه روحی چه جسمی مریض بودم تو حالت بد اصلا عینه خیالش نبوده شوهرم مثل رهگذر غریبه از کنار آدم بی تفاوت رد میشه و اصلا بمیرمم براش مهم نیست از این حس بی ارزشی که بهم میده خسته شدم با اینکه ارزشم خیلی بالاتر از ایناست بخدا هر عروسی و مهمونی که باهاشون میرم کلی خواستگار برام پیدا میشه و همه تعجب میکنن میگن به این خوشگلی عروس اینایی ولی همیشه عیب و ایراد ازم میگیرن که تو کمی برای ما مادربزرگم که پیرو مریضه نمیتونم برم پیش اون عموم و خانواده پدری کلا دیگه منو نگه نمیدارن برم پیششون خانواده مادری که هیچی یه برادر معتاد هم داره اونم هیچی و چند بار هم قهر مجبوری رفتم پیش اون خودم در حد پول پیش خونه دارم پس انداز مخفی شغل هم ندارم چیکار کنم بچه ها از این زندگی و بلاتکلیفی خسته شدم مادربزرگم میگه طلاقتو بگیر کمیته برات حقوق درست می‌کنه زندگیتو بکن میبینی اذیتی از اون ور چون شوهرم نرمال نیست میترسم بعد طلاقم آسایش نداشته باشم بدون استرس پامو بزارم از خونه بیرون موندم چه راهی درسته انتخاب کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طولانی بود اما خوندم عزیزجان ببخشید رک میگم وقتی میبینی کسی رو نداری که بری پیشش سعی کن همین آدم رو درست کنی هرچند خیلی سخته اما از بی پناهی که بهتره مادربزرگتم بنده خدا حتما سن و سالی داره یه خانوم جوون تو این دوره زمونه با پول کمیته میتونه زندگی کنه؟

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

تو طلاق بگیر نیستی عزیزم یه ذره تحمل کن مادرش میمیره راحت میشی زندگیتون خوب میشع

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه داری ؟اگه نداری طلاق بگیر برگرد پیش مادر بزرگت تهران میتونی کار پیدا کنیذشوهرت مریضه اصلا خوب نم ...

نه ندارم خداروشکر مادربزرگم نگه نمی‌داره باید تنها زندگی کنم پول پیشم برای تهران زندگی کردن نمیشه همون شهرستان بشه زندگی کنم 

تا بچه نداری   جدا  شو

عمرت رو تلف نکن   جوونی   زیبایی  کلی فرصت دوباره داری    مردا  سنشون بالاتر میره   هارتر میشن

از منی که ۲۱ سال  سابقه ی زندگی  زناشویی دارم  به تو نصیحت

من  خواستم  جدا شم تو مراحل دادگاه فهمیدم باردارم     دلم نیومد بچه ام  بیوفته پشت دست این و اون

نشستم    چند سال بعد دومی رو آوردم

الان بچه هام بزرگن   دخترم راهنمایی پسرم دانشجو 

گاهی تو خیالم  به جدا شدن  فکر می کنم بازم

ولی خب   بازم به خاطر  سرنوشت و آینده ی دخترم   می سازم

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
تو طلاق بگیر نیستی عزیزم یه ذره تحمل کن مادرش میمیره راحت میشی زندگیتون خوب میشع

این مردنی نیست خواهر صبح تا شب مثل زندان باید بشینم خونه از دست مادر این آنقدر اخم و تخم می‌کنه نه کسی باید بره نه بیاد گیری کردما