2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل و اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم چی میگی عزیزم ولی واقعا انتظار کشیدن سخته 

منم الان واقعا تو انتطارم بااینکه نگرفت اما قول دادم ب خودم انقدر پیگیر نشم بالاخره زود یا دیر میشیم دیگ

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
شوهرم سه ماه بعدش رفت ازمایش داد, بعد دکتر گفت اگه خانمت تا سه ماه دیگه باردار نشد باید iui کنید, ما ...

عزیزم به سلامتی واسه ما ها هم دعا کن انشالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت😍😍😍😍

دلخوشـــی ها را هراس رفتنت دلشـــوره کــرد...√
اصلش تقریبا ۶۰۰, داروها هم بجای خود

زیادم گرون نیست

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
شوهرت آزمایش اسپرم داده چطوره...

اولش آز داد مشکل داشت بعد سه ماه خوب خوب شد الانم نمیدونم چرا باردار نشدم

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
بستگی به واریکسل و نوعش داره که گرید ۱ ۲ ۳ باسه هرچی کمتر باشه زودتر بهبود پیدا میکنن

شوهر من گرید ۲یکطرفه قبل از عمل هم آزمایش اسپرمش خوب بود ولی بخاطر واریکوسل من باردار نشدم که رفت عمل کرد

نه iui گرون نیست, البته من بیمه برکت داشتم برام مجانی بود, فقط پول ویتامین هارو دادم

فقط بیمه سلامت دارم ولی موندم چیکارکنم انتظارخیلی سخته بخدا

اولش آز داد مشکل داشت بعد سه ماه خوب خوب شد الانم نمیدونم چرا باردار نشدم

انشالله زودی باردار میشی و میای خبر بارداریت رو میدی بهمون خودت که مشکلی نداری؟

شوهر من گرید ۲یکطرفه قبل از عمل هم آزمایش اسپرمش خوب بود ولی بخاطر واریکوسل من باردار نشدم که رفت عم ...

ان شاالله شما هم نی نی بیاد تو دلت, عجله نکن..

ازمایش اسپرم شوهر من هم خوب بود ولی ازمایش dfi خوب نبود

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
انشالله زودی باردار میشی و میای خبر بارداریت رو میدی بهمون خودت که مشکلی نداری؟

ایشاالله عزیزم توهم زووود بارداربشی..نه من هیچ مشکلی ندارم حتی کلومفینم خوردم پریودیام منظم بود