2777
2789
عنوان

به نظرتون دزد برده یا شوهر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه شکایت کردم ولی گفتن هزینه انگشت نگاری زیاده نداشتم بگم بیان

صد در صد بگو بیاره بگو خودمم میام که بگم طلا هام چیه،

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
یه ماه گذشته

اوووف

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
میگه شکایت کردم ولی گفتن هزینه انگشت نگاری زیاده نداشتم بگم بیان

واسه هر دزدی انکشت نکاری نمی کنن ولی می یان می بینن شما هم باید برید ثبت کنید که چی بردن منم خونم دزد اومد طلاهاما بردن ولی بدلا را نه یه کمم تهمت زدم توی ذهنم به بعضی از اطرافیان ولی بعد ۲ سال دزد را پیدا کردن اما چه فایده دیگه طلایی نبود

چی مثلا  خودم هیچ سر رشته ندارم

خودت شرایط رو بهتر میدونی ، فک کن به پولی نیاز داشته ؟! طلاهات چقدری بوده ؟! کسی به کمک شوهرت نیاز داشته مثلا اعضای خانواده ؟! ، آیا تغییری در شرایطش بوجود میاد ؟! قبلا بحثی در مورد طلاهات شده ؟! جاشو نو بلد بود ؟! طلاهای خودت بود یا برات خریده بود ؟! قبلا چشم داشتی بهش داشته ؟! اصولا طلاهاتو قایم نمی کردی ؟! تغییری در حالات محبتش دیده بودی ؟! رفتی مسافرت تغییر رفتار و گفتار داشته ؟! اصرار به موندن تو داشته دیرتر برگردی ؟! صحنه جرم رو چطوری توصیف میکنه ؟! به چی شوهرت دلت قرص نیست که نمیتونی بگی قطع یقین اون نکرده ؟! 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️