الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگه شکایت کردم ولی گفتن هزینه انگشت نگاری زیاده نداشتم بگم بیان
واسه هر دزدی انکشت نکاری نمی کنن ولی می یان می بینن شما هم باید برید ثبت کنید که چی بردن منم خونم دزد اومد طلاهاما بردن ولی بدلا را نه یه کمم تهمت زدم توی ذهنم به بعضی از اطرافیان ولی بعد ۲ سال دزد را پیدا کردن اما چه فایده دیگه طلایی نبود
خودت شرایط رو بهتر میدونی ، فک کن به پولی نیاز داشته ؟! طلاهات چقدری بوده ؟! کسی به کمک شوهرت نیاز داشته مثلا اعضای خانواده ؟! ، آیا تغییری در شرایطش بوجود میاد ؟! قبلا بحثی در مورد طلاهات شده ؟! جاشو نو بلد بود ؟! طلاهای خودت بود یا برات خریده بود ؟! قبلا چشم داشتی بهش داشته ؟! اصولا طلاهاتو قایم نمی کردی ؟! تغییری در حالات محبتش دیده بودی ؟! رفتی مسافرت تغییر رفتار و گفتار داشته ؟! اصرار به موندن تو داشته دیرتر برگردی ؟! صحنه جرم رو چطوری توصیف میکنه ؟! به چی شوهرت دلت قرص نیست که نمیتونی بگی قطع یقین اون نکرده ؟!