2777
2789
عنوان

به نظرتون دزد برده یا شوهر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 74 پست

شکایت کرده.؟؟

اگه،نه پس جای شڪ داره

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

خونه خاله منم دزد اومد فقط طلاهارو برد.بدلیجات انداخته بود زمین.پلیس گفت دستگاه طلایاب دارن دزدای بی شرف

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر دختر عمه م تو خونه خودش طلاها و دسته چک دخترعمه م قایم‌کرده بود...اینم متوجه میشه و زنگ میزنه پلیس...اونم می ترسه میاره بهش میده میگه پیدا کردم  دختره هم وسایلش همون شب جمع کرد و رفت خونه مادرش...الان داره طلاق می‌گیره

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

به پلیس اطلاع دادین؟

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@

عجیبه باور کردنش شوهر ایکارو کنه

ولی تو فامیلای دور شوهرم اینجوری شد میگفتن دزد برده بعد چن ماه شوهره ماشین خرید جالبه همش میگفتن دزد برده و پیگیر هم نبودن اصلا...

از وقتی فهمیدم رفتنی ام ...همه چیز تغییر کرد ...از ته دل میخندم ....با تمام وجود گریه میکنم...با هر دم و بازدم واقعا نفس می کشم...هر صبح که بیدار میشوم حس میکنم زنده شدم...از کسی چیزی به دل نمیگیرم...از کسی توقعی ندارم... هنوز غنچه ی نازم رو با شیره ی جانم سیراب میکنم...هر بار سر تا پای نهال زندگیم رو برانداز میکنم...هر روز طلوع رومی بینم و غروب رو رصد میکنم... کوه  دشت  سنگ  صدای گنجشکها ...من هنوز نفس می کشم ...
اول فاکتورها رو قایم کن بعد حواست باشه به خرید کردنش خوب زیر نظر بگیرش ان شالله که پیدا بشه اما بودن ...

فاکتوراشم نیست 

یه مقدار پول در حد 100 تومن تو خونه بوده نبرده 

ولی سکه پارسیان هامو برده

دزدها الان زرنگ شدن، چند روز پیش ما برای ماشین کلانتری بودیم،۱آقایی که دزد اومده بود خونشون میگفت، ساعت خانمش اصل بوده بردن، ولی برای خودش که اصل نبود رو نبردن. عینک آفتابیهای اصل رو هم بردن.