الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر دختر عمه م تو خونه خودش طلاها و دسته چک دخترعمه م قایمکرده بود...اینم متوجه میشه و زنگ میزنه پلیس...اونم می ترسه میاره بهش میده میگه پیدا کردم دختره هم وسایلش همون شب جمع کرد و رفت خونه مادرش...الان داره طلاق میگیره
ولی تو فامیلای دور شوهرم اینجوری شد میگفتن دزد برده بعد چن ماه شوهره ماشین خرید جالبه همش میگفتن دزد برده و پیگیر هم نبودن اصلا...
از وقتی فهمیدم رفتنی ام ...همه چیز تغییر کرد ...از ته دل میخندم ....با تمام وجود گریه میکنم...با هر دم و بازدم واقعا نفس می کشم...هر صبح که بیدار میشوم حس میکنم زنده شدم...از کسی چیزی به دل نمیگیرم...از کسی توقعی ندارم... هنوز غنچه ی نازم رو با شیره ی جانم سیراب میکنم...هر بار سر تا پای نهال زندگیم رو برانداز میکنم...هر روز طلوع رومی بینم و غروب رو رصد میکنم... کوه دشت سنگ صدای گنجشکها ...من هنوز نفس می کشم ...
دزدها الان زرنگ شدن، چند روز پیش ما برای ماشین کلانتری بودیم،۱آقایی که دزد اومده بود خونشون میگفت، ساعت خانمش اصل بوده بردن، ولی برای خودش که اصل نبود رو نبردن. عینک آفتابیهای اصل رو هم بردن.