2777
2789
عنوان

به نظرتون دزد برده یا شوهر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم حالت و

میگن مال ی جامیره ایمان ادم هزار جا 

ان شاالله دزدش پیدابشه تا شکی ک ب دلت افتاده  ارامش زندگیت و بهم نزنه 

ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم 
خودتو گول نزن واسه چند میلیون طلااا واقعا جور کردن 1 تومن کار سختیه؟؟؟؟من نمیگم کار شوهرته ولی ..... ...

گفتمش هرجور شده میوردی میفهمیدیم. کی بوده 

گفت نمیخوام کسی بفهمه حالا همه میگن اگه زنش میموند خونه اینجور نمیشد تو روز بود اخه 

بعدم همه لباسامو پخش و پلا کرده بود گفت نمیخواستم بیان تو لباسا

در درجه اول مهم زندگیمه  با شناختی که ازش دارم مطمئنم بفهمه بش شک دارم زندگیمون از هم میپاشه

بله امااا واقعا اگه 1 درصدم شکتون درست باشه....اسمش زندگی نیست....میتونست بیااد بهتون بگه و طلاهاتونو بخواد ...ولی بازم میگم ممکنه کار شوهرت نباشه اصلا ...ولی خوب شوهرتون 1 تومن نداشته چطور به این راحتی از چندین میلیون گذشته عجیبه واقعا ....پس فراموش کنید و به زندگیتون بچسبید

تو یه کیف چرم دار رمز دار گذاشته بودم با چاقو تیکه تکیه اش کرده بود

یعنی جای طلاهات با فاکتورهات متفاوت بوده بعد اونا رو هم پیدا کرده بده ؟جلل الاخالق عجب دزد زیرکی چزوری فهمیده فاکتورها اونجاست حالا گیریم که با دستگاه طلا یاب طلاها  رو از بدلها تشخیص داده ولی جای فاکتورها رو که دیگه دستگاه بهش نمیگه والا حق داری شک کنی به پلیس اطلاع بده اگر بخوان به زرگری بروفشن میشه پیداش کرد