2777
2789
عنوان

خانوماتو لطفا از تجربیاتون توماههای اقدام به بارداری بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 77 پست

وای عزیزم من رو بچه اولم پنج ماه و رو دمی یکسال و چهار ماه تو اقدام بودم 

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم 24 سالمه و یکسال یک ماهه ازدواج کردم

کار خوبی کردی عزیزم  زود واسه بچه اقدام کردی 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

استرس نداشته باش 

موقع رابطه ب حاملگی فکر نکن 

بعد از رابطه تا تا صبح بلند نسو و فقط به پهلو بخواب 

تا اسپرم خودشو ب تخمک برسونه 

از سه روز یا چهار روز بعد پریودی تا یه هفته و نصفی سعی کن ی روز درمیون اقدام کنی 

منم ۶ ماه فقط بی بی چک دستم بود اولا که اصلا روز تخمک گذاری بلد نبودم بازم بی بی میزدم  کلی ام ...

با اینکه هرماه ناامید میشم دوباره چندروز بعد شروع میکنم به شمردن روزا حساب تخمک گذاری و زمان رابطه و.... اینا خیلی اذیتم میکنه اینکه نمیتونم بهش بی تفاوت باشم

انشاءالله شما هم زودتر باردار بشید عزیزم

الهی تموم اون نشدنی های زندگیتون خیلی زود شدنی بشه🙏
نه . دقیقا تو اوج خوشحالی و اقدام . با ی آزمایش همسرم ک ازمایش اسپرم بود داد ک ببینه عفونت داره یا ن ...

الهی بمیرم برات من

الهی بمیرم برات من

خدا نکنه عزیزم . برات دعا میکنم ک ب زودی مامان بشی ولی خواهش میکنم خودتو داغون نکن 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
استرس نداشته باش  موقع رابطه ب حاملگی فکر نکن  بعد از رابطه تا تا صبح بلند نسو و فقط به ...

خیلی ممنونم دوست عزیز شما چندماه اقدام به بارداری داشتید ؟

سلام کی بیداره تو رو خدا کمکم کنید...  سه روزه پریود نشدم..  دو روز پیش بی بی چک زدم هیچی نشون نداد الان زدم اینجور شد...  یعنی باردارم؟ هیچ سر درنمیارم خیلی کمرنگه خیییییلی..  اخه اقدام نداشتم اصلا. وفقط قصد بارداری دارم....  الان باردارم یعنی

خدا نکنه عزیزم . برات دعا میکنم ک ب زودی مامان بشی ولی خواهش میکنم خودتو داغون نکن 

خیلی ممنونم عزیزم واقعا به دعاتون احتیاج دارم چون به شدت به اجابت دعا درحق دیگران معتقدم🙏😘😍

سلام کی بیداره تو رو خدا کمکم کنید...  سه روزه پریود نشدم..  دو روز پیش بی بی چک زدم هیچی ...

یعنی دوتا خط افتاده

سلام کی بیداره تو رو خدا کمکم کنید...  سه روزه پریود نشدم..  دو روز پیش بی بی چک زدم هیچی نشون نداد الان زدم اینجور شد...  یعنی باردارم؟ هیچ سر درنمیارم خیلی کمرنگه خیییییلی..  اخه اقدام نداشتم اصلا. وفقط قصد بارداری دارم....  الان باردارم یعنی

سلام کی بیداره تو رو خدا کمکم کنید...  سه روزه پریود نشدم..  دو روز پیش بی بی چک زدم هیچی ...

روی بی بی هیچ خطی نیفته یعنی تستون مشکل داره عزیزم

بعلاوه صبح بیدارشدید انجام بدید بهتر