2777
2789
عنوان

خانوماتو لطفا از تجربیاتون توماههای اقدام به بارداری بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 77 پست
دقیقا همینطور من فکرمیکنم بخاطر تلقین باشه بیشتر چون من تا عقب انداختم تو سایت دنبال علائم بارداری گ ...

منم همه علایم داشتم بعد پریود نمیشدم میرفتم از 

میومدم خونه میشدم 

یا دوهفته پریود میشدم 

۴۰ روز نمیشدم 

دیگه فقط گریه میکردم کاش پریود شم 

الان که به بچه فکر نمیکنم دارم به حالت عادی برمیگردم 

من واقعا نابود شدم 

تو رو خدا این همه فکر منفی نکن . مثبت فکر کن زیاد تو فکر بچه نباش چون خودتو فقط داغون میکنی . استرس ...

ای کاش میشد استرس نداشت😔

الهی تموم اون نشدنی های زندگیتون خیلی زود شدنی بشه🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش میشد استرس نداشت😔

درکت میکنم . ولی سعی تو کن خودتو با چیزی کلاسی سرگرم کن زیاد بهش فکر نکن

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
منم همه علایم داشتم بعد پریود نمیشدم میرفتم از  میومدم خونه میشدم  یا دوهفته پریود میشدم ...

الان بچه دارید ؟

درکت میکنم . ولی سعی تو کن خودتو با چیزی کلاسی سرگرم کن زیاد بهش فکر نکن

دقیقا از ی هفته مونده به پریودی استرس من شروع میشه و هرکاری می‌کنم نمیشه بهش فکرنکرد؟

دقیقا از ی هفته مونده به پریودی استرس من شروع میشه و هرکاری می‌کنم نمیشه بهش فکرنکرد؟

منم خیلی بهش فکر میکردم جوری ک دیگه برام تلقین شده بود هر ماه حالت بارداری داشتم ب بوی غذا حساس میشدم . با همسرم خیال بافی میکردیم . ولی بعدش مریض شدم افسرده شدم البته هردومون😕😔

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
نه یکساله ازدواج کردم  زیاد حساس نیستم دیگه مثل قبل  دیگه برام فرقی نداره  انقد اذ ...

من سر بی بی چک منفی دیدن خیلی اذیت میشم واقعا

میتونم بپرسم چند سالته  و چندساله ازدواج کردی😊

منم خیلی بهش فکر میکردم جوری ک دیگه برام تلقین شده بود هر ماه حالت بارداری داشتم ب بوی غذا حساس میشد ...

منم دقیقا همینطوریم و الان بشدت احساس ناامیدی و افسردگی دارم

الان بچه دارید ؟

من سر بی بی چک منفی دیدن خیلی اذیت میشم واقعا

منم ۶ ماه فقط بی بی چک دستم بود اولا که اصلا روز تخمک گذاری بلد نبودم بازم بی بی میزدم 

کلی ام ناراحت میشدم 

الان به اون روزا فکر میکنم خندم میگیره 

ولش کن بیخیال باشه 

خودش به وقتش میاد تو دلت 😘

منم دقیقا همینطوریم و الان بشدت احساس ناامیدی و افسردگی دارم الان بچه دارید ؟

نه . دقیقا تو اوج خوشحالی و اقدام . با ی آزمایش همسرم ک ازمایش اسپرم بود داد ک ببینه عفونت داره یا نه  اونجا متوجه شدیم بچه دار نمیشیم همه فکر نقشه خوشی هامون تبدیل ب اشک شد