2777
2789

مثلا بگید چیکار کردیدنتیجه مثبت گرفتید من خیلی استرس دارم مدام فکر میکنم نمیتونم مادر بشم با اینکه تازه دوماه اقدام کردم و نتیجه نگرفتم😔😔

این ماه 4 روز عقب انداختم بی بی منفی شد صبح الان پریود شدم کلی گریه کردم😔

الهی تموم اون نشدنی های زندگیتون خیلی زود شدنی بشه🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا این همه فکر منفی نکن . مثبت فکر کن زیاد تو فکر بچه نباش چون خودتو فقط داغون میکنی . استرس هم نداشته باش . تا زود باردارشی . 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
منم دقيقا ٢ ماهه ازدواج كردم و دوس دارم زودي ني ني دار شم

ای جونم 😊

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
ای ‌وااای منم اولین اقدامم بود  دو روز عقب انداختم بعد پریود شدم ناراحت شدم ک حالا انشالله ...

انشاءالله عزیزم

من ۳ماه اقدام کردم نشد این ماه با کمک دارو قرار اقدام کنم ک انشاالله حامله شم ... ناگفته نماند من پلی کیستیک دارم و تخمدونم قدری تنبل

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

هر چی فکر کنی همون میشه 

اگه استرس داری مطمئن باش باردار نمیشی، حتی اگه باردار هم بشی یه بچه گریه ای و پر نیاز و نا آروم به دنیا میاری 

برای بارداری فقط به آرامش احتیاج داری 

این ها که بهت گفتم شاید تلخ باشن اما واقعیتن ، امیدوارم روی آرامشت بیشتر کار کنی

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
من از وقتی اقدام کردم هر ماه یه مدل پریود میشم  عجیب غریب شدم که خودم تعجب میکنم اصلا  ح ...

دقیقا همینطور من فکرمیکنم بخاطر تلقین باشه بیشتر چون من تا عقب انداختم تو سایت دنبال علائم بارداری گشتم احساس میکردم بعضی از علائم دارم😑

هر چی فکر کنی همون میشه  اگه استرس داری مطمئن باش باردار نمیشی، حتی اگه باردار هم بشی یه بچه گ ...

خیلی ممنونم از راهنمایتون دوست عزیزم خیلی سعی میکنم آروم باشم و روش کار میکنم اما تا یادم میاد عقب میندازم ولی باردار نبودم گریه میگیره