2777
2789
عنوان

برا ساک بیمارستان چی بزارم دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 6632 بازدید | 77 پست
بپرس😬

میخواستم بپرسم امشب دلدادگانو میزاره یا نه؟!

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بیمارستان به نوزاد وسیله بده که هیچی نمیخاد ببری.برای مادر هم یک ساک تهیه کردند میری میخری.ولی فلاسک چای.نسکافه خرما.کمپوت انجیر .اب سیب همرات باشه.اگر سزارینی هستی که نسکافه و کمموت انجیر حتما بردار.خودتم لباس نمیخاد.با لباس تنت میری.لباسا رو در میاری لباس بیمارستان تنت میکنند.برای مرخص شدند هم همون لباسی که برده بودی تنت میکنی به سلامتی برمیگردی.

اگر برای نوزاد لباس ندادند.یه دست سرهمی جوراب دار و کلاه با یه زیر پوش و پتو بردار.اگر سرهمی جوراب دار نداری.سرهمی ساده با یه جوراب و کلاه نخی و چندتا پوشک سایز صفر با خودت ببر

😍😍😍😍😍😘😘😘

75741]میخواستم بپرسم امشب دلدادگانو میزاره یا نه؟![/QUOTE]

زیرنویس کرد نمیزاره داره این وحشیارا میزاره من نمیدونم  کشتی خارجیا به ماچه

خدایا پسرمو سالم و سلامت بهم ببخش الهی آمین
استارتر جونم میشه یه سوال بپرسم الکی تاپیک نزنم دیگه؟!🙆🙆🙆🙆🙆

بگو عزیزم.امیدوارم تو بهتر از من جواب بگیری.مرسی از دوستایی که راهنماییم کردن.حاجت روا باشن الهی

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
اگر بیمارستان به نوزاد وسیله بده که هیچی نمیخاد ببری.برای مادر هم یک ساک تهیه کردند میری میخری.ولی ف ...

برا نوزاد میدونم ساک میدن.برا مادر نمیدونم.از کجا باید بخرم ساک مادر رو؟چیا داخلش هست؟

شورت یکبارمصرف ولی نگیره الکیه بابا تنگه پوشیدنش سخته

واقعا؟میخواستم بگیرم.پس نمیگیرم.از همین شورتای معمولی نخی ببرم پی

بگو عزیزم.امیدوارم تو بهتر از من جواب بگیری.مرسی از دوستایی که راهنماییم کردن.حاجت روا باشن الهی

مرسی عشقم پرسیدم❤❤❤ببخشید من تجربه نداشتم واسه همین نتونستم راهنماییت کنم🌹🌹🌹

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

استرس دارم.الان دراز کشیده بودم یه حس بدی بهم دیت داد انگار نی نی داشت تو واژنم فشار میداد.یه ویبره خاصی بود.انگار میخواست بیاد بیرون.خیلی ترسیدم  

برا نوزاد میدونم ساک میدن.برا مادر نمیدونم.از کجا باید بخرم ساک مادر رو؟چیا داخلش هست؟

عزیزم اصلا نگران نباش.بیمارستان نمیذاره پول نداده از اونجا بیای بیرون.به هر طریقی ازت پول میگیرند😂😂😂خود بیمارستان ساک اماده کردند شامل دمپای .دستمال کاغذی.لیوان.در باز کن.پوشک برای مادر.اگر موقع پذیرش گفتند ساک نمیدیم.به یه نفر اطلاع بدید اینا رو با اون موارد بالا براتون بیارند

😍😍😍😍😍😘😘😘