2777
2789
عنوان

برا ساک بیمارستان چی بزارم دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 6632 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خشک  فلاسک پر آب جوش  عسل و خرما چایی کیسه ای قطره چکان  شیشه شیر کات بردن ...

مرسی عزیزم.فقط اون چیه نوشتی متوجه نشدم.کات بردن بچه😶

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

من خودم اینارک بردم

اول ساک بچه

قنداق فرنگی

پتو دورپیچ

کریر

دو دست لباس

یه دست لباس ست بیمارستانی که از بیرون خریدم

پیشبند

شیشه شیر که لازم نشد

پستونک ک اینم‌ لازم نشد

پوووووشک

برا خودم

پوشک بزرگ نواری

شورت اضافه و سرجی فیکس

یه دست لباس تمیز

شارژر

لوازم بهداشتی

شکلات واسه مهمان با ظرف شکلات خوری

صاندویچ الویه واسه همراهم

فلاکس آب جوش

چای کیسه ای

نسکافه واسه خودم

لیوان و قاشق

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

استارتر جونم میشه یه سوال بپرسم الکی تاپیک نزنم دیگه؟!🙆🙆🙆🙆🙆

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
من خودم اینارک بردم اول ساک بچه قنداق فرنگی پتو دورپیچ کریر دو دست لباس یه دست لباس ست بیمارست ...

میشه بپرسم سرجی فیکس چیه؟!🤔🤔🤔

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

اها خرما هم بردم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
میشه بپرسم سرجی فیکس چیه؟!🤔🤔🤔

شورت یکبارمصرف

ولی نگیره الکیه بابا

تنگه پوشیدنش سخته

شورت یکبارمصرف ولی نگیره الکیه بابا تنگه پوشیدنش سخته

مرسی😁😁😁