2777
2789
عنوان

کسی بچه طلاق بوده از سن پایین؟ دخترم خیلی بهانه گیر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 98 پست
شما يه مادرو تشويق كني طلاق بگيره و بچش اين وسط داغون بشه چيز خاصي گيرتون مياد؟؟؟؟

اگه تو اون زندگی بمونه خود زن داغون بشه و افسرده و ی بچه افسرده ب جامعه تحویل بده یا بچه شاهد درگیری های پدرو مادر باشه و اسیب روحی ببینه ، خوبه؟

حااا حتما مشکلم نه  کفایت آدم ها و سلامتی روح و روان هم باید بررسی بشه  من بعد از زایمان ...

عزيز دلم دعا ميكنم كه هرچه زودتر حالت خوب بشه تو نبايد اين حرفا رو بزني چون بعد زايمان مريض شدي و از كنترلت خارج بوده و مقصر نيستي به هيچ عنوان 

انشالله كه خيلي زود شفا ميگيري 😘😘

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندم تو کار اینا که میگن نمیشه رجوع کنی و چرا طلاق گرفتی       

آره خب میشه رجوع کنه فقط منتظر بود دیگران بهش بگن . خب لابد مشکل داشته دیگه . الانم راجع به چیز دیگه تاپیک زده

استارتر جان سه سالگی سن شروع لجبازی همه ی بچه هاس . چه بچه های طلاق چه بچه های غیر طلاق

دیدن پدرش اگه اوضاع رو بدتر نکنه بهترم نمیکنه

ربطی به طلاقت نداره کلا . باید باهاش تا 6 سالگی مدارا کنی

عزيز دلم دعا ميكنم كه هرچه زودتر حالت خوب بشه تو نبايد اين حرفا رو بزني چون بعد زايمان مريض شدي و از ...

من خودمو مقصر می دونم 😟 دعا کنید شفا پیدا کنم یت داروها بهم اثر کنه 

✔️ خبرنگار 
الان هم دلم به طلاق نمیره بخاطر دخترم. اما اون میگه من میخوام برم دوباره ازدواج کنم و .... دخترم رو ...

ب

آگه بتونی جلوملاقاتشون بگیری بنفع دخترته. بچست زودفراموشش میکنه

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
الان هم دلم به طلاق نمیره بخاطر دخترم. اما اون میگه من میخوام برم دوباره ازدواج کنم و .... دخترم رو ...

واقعا متاسفم برای مردی که حتی به پاره ی تن خودش هم رحم نمیکنه، حاضره اشکا و استرسهای بچه اش رو ببینه، دخترشو از خودش دور کنه ولی به قول خودش بره سراغ ازدواج مجدد! اونم در شرایطی که شما اصرار به جدایی ندارین. واقعا ناراحت شدم عزیزم

کج کلاه خان یارمه
عزيزم من اطرافم آدماي زيادي رو ديدم با وجودي كه با شوهرشون مشكل داشتن بچه دار شدن و اين به نظر من خي ...

نه خواهش می کنم. منم قصد بچه دار شدن نداشتم. شوهرم مشکل داشت و به ما گفتن شما کیس نازایی هستین و ... حالا بماند. اما دارم عمرم و جونم رو میزارم برای دخترم. حتی حاضرم برم باهاش زندگی کنم بخاطر دخترم اما اون نمیخواد. دخترم دو سالش بود که پیام دوست دختر سابقش رو تو گوشیش دیدم. میدونی عزیزم خیلی چیزا هست که قبل از تولد بچه آدم نمیدونه

خدایا بهترین را پیش راهم قرار بده

خب کور از خدا چی میخواد؟!؟!

هم بچه رو نگه داری هم تمام حق و حقوقت رو بخشیدی میخوای طرف اصرار به طلاق نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

والا الان به هر مردی بگی بچه رو بده من.  مهریه مو هم میبخشم شبونه راه میوفته طلاقت میده 

یعنی چی اصرار میکنه به طلاق

یعنی چی مهریه ات رو بخشیدی 

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید

بچه ها واقعا به نظرتون جلو ملاقات رو بگیرم بهتره؟! من مرتب پیش مشاور میرم اما شوهرم قبول نداشت. شاید دخترم رو هم با خودم ببرم . مشاور میگه باید یه قصه دنباله دار براش بسازی تا شرایط جدیدش رو تو قصه شبیه سازی کنه. خیلی دارم کتاب م یخونم بلکه کمتر بزارم ضربه بخوره

نه خواهش می کنم. منم قصد بچه دار شدن نداشتم. شوهرم مشکل داشت و به ما گفتن شما کیس نازایی هستین و ... ...

برید مشاوره بهش بگه دیگه نیاددیدنش 

به هرحال بچه اونم هس بچه این وسط تقصیری نداره

نه خواهش می کنم. منم قصد بچه دار شدن نداشتم. شوهرم مشکل داشت و به ما گفتن شما کیس نازایی هستین و ... ...

😔😔😔 پس شوهرتون آدم بي مسئوليتيه 

چقد سخت 

اون مواردي رو كه من گفتم از قبل شوهرشونو خيلي خوب ميشناختن كه بي مسئوليته ولي بازم بچه آوردن 😢😢

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

عزیزم حالا که همه چید بخشیدی دیگه اجازه ملاقات نده بچه هوایی نشه

البته اینم بگم پسر منم سه سالشه و به شدت وابسته پدرم هست جوری که هر روز ۷_۸ساعت باید بره پیشش و هر وقت هم جدا میشه گریه میکنه تو خونه ام همش میگه باباجونو میخوام با اینکه ما براش همه کار میکنیم ولی عاشق بابامه میخوام بگم از سرش میوفته ممکن بود بچت بجای پدرش عاشق پدربزرگش میبود بعد اونوقت بازم میشه گفت در آینده سرخورده میشه؟بچه ست دیگه از سرش میوفته 

If you can dream you can do it...  

بچه ها دلم خونه. انگار دارن با چنگ از داخل دلم رو می تراشن. وقتی دخترم برای پدر بی مسئولیتش اینجوری بی تابی میکنه دلم می سوزه. من می تونم مهاجرت کنم اما بخاطر اینکه دخترم از پدرش فاصله نگیره و بعدا نگه تو باعث جدایی من و بابام شدی منصرف شدم. واله مشاور و کتابا می گن باید ارتباطش با باباش حفظ بشه. اما اینجوری هم من اذیت می شم هم بچه. دیشب بردمش پارک که آروم بشه هی غر زد گفت به بابا هم بگو بیاد. بعد هم تا خونه گریه کرد

چقد بي رحمن زنايي كه با وجود بچه طلاق ميگيرن 😢😢 مگه اخلاق شوهرتونو نميدونيد؟؟ اگه يك درصدم احتمال ...

این چه حرفیه؟ همه اختلافا که از روز اول به وجود نمیان 

و همیشه هم این زن نیست که طلاق میگیره بعضی وقتا هم مرد ناسازگاری میکنه و نمیخواد

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
بچه ها دلم خونه. انگار دارن با چنگ از داخل دلم رو می تراشن. وقتی دخترم برای پدر بی مسئولیتش اینجوری ...

وضعیت رو دقیقا چجوری بهش توضیح دادی؟

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟