2777
2789

سلام خانوما 

من قبلا هم تاپیک‌زدم واسه مشکلم 

این بود ک میخوام برم دانشگاه ولی بخاطر شرایط مالی خیلی درگیرم 

از طرفی هم متاهلم‌و شوهرم اوایل مخالفت میکرد و ی ماهی هست ک دارم میرم دانشگاه کاردانی میخونم

در ماه کلی قسط و بدبختی داریم شاغل بودم بخاطر دانشگاه دارم‌ کارمو از دست میدم مسعول سر کارم گفته یا درس بخون یا کار کن 

دیشب شوهرم باهام حرف زد گفت تو ک میخوای تا کاردانی بخونی داری وقتتو تلف میکنی 

حداقل برو سرکار واسه خودت پول پس انداز کن هم اینکه یکم بدهیامونو میدیم 

نمیدونم جیکار‌کنم حالم اصلا خوب نیست چون دانشگاه روزانه ست شهر خودمون واقعا حیفه هیچکس نیست کمکمون کنه 

شما باشید پول پس انداز کردن و انتخاب میکنید یا اینکه تو این شرایط فقط واسه کاردانی بخونید ...؟.

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

کارتو از دست نده بعدا مشکل بتونی کار پیدا کنی درستو بعدا بخون پاره وقت یا پیام نور

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درس میخونی که بری سرکار

لقمه رو دور سرت نچرخون

برو سرکار

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

همه چی بستگی بخودت داره !چی میخونی؟بعد حسرت نمیخوری؟کارت چیه؟ارزششو داره؟جای پیشرفت داره؟شوهرت خیلی مهالفه؟

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅

[QUOTE=72315628]با استادات حرف بزن و کلاس نرو  اما برو امتحان

اخه همشون قبول نمیکنن سرکارمم ی ماهی هست جام یکیو گذاشتم ولی صدای صاحب کارم دراومده

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

پول دراوردن وظیفه مرد 

اگه بد عادتش کردی تا اخر عمرت میگه کار کن 

منم معلم بودم و همه حقوقم میرفت واسه قسط واقعا هم شوهرم کم میاورد 

از پارسال نرفتم کلی مخالفت کرد که اینده کاریت خراب میشه و ال و بل 

ولی قشنگ خونه داریمو میکنم به خودم میرسم اونم مجبور شد یه کاری کنه که کم نیاره 

به همین سادگی 

شما هم برو دانشگاه