2777
2789
عنوان

اونایی که بچه بزرگ دارین

111 بازدید | 15 پست

اگه دعواتتون بشه چطور تحمل میکنین 

من پسرم هفت سالشه الان به باباش حرف زشت زد منم دعواش کردم گفتم حق نداری با بابات اینجوری صحبت کنی 

صداشو برام بالا کلی داد و بیداد و جیغ و گریه گفت دوست دارم بازم میگم کلی هم حرف بد به من زد الان اومدم تو اتاق دارم گریه میکنم 

میگم این بزرگ تر اگه بشه باهام اینجوری برخورد کنه واقعا قلبم تحملشو نداره 

چطور مادرا اخلاق کند پسرای جوونا و نوجوون رو تحمل میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب معمولا همون لحظه چیزی نمی‌گم که جو متشنج تر نشه . مطمئنا هر چی من بگم اونم عصبانیه و میخواد جواب بده 

بعداً که توی مود خوبی هست و رابطه خوبی با هم داریم در حد یکی دو جمله ( نه بیشتر) بهش میگم کارش بد بوده و باید بیشتر مواظب حرف زدنش باشه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

منم یه دختر ۱۵ ساله دارم گاهی وقتا تو روم وایمیسته . همون لحظه دلم خیلی میگیره ولی بعدش پشیمون میشه ...

پسر منم عذر خواهی می‌کنه ولی چه فایده که باز تکرار می‌کنه 

بعضی کار ها خط قرمز هست و حرمت ها رو می‌شکنه با عذر خواهی درست نمیشه

خب معمولا همون لحظه چیزی نمی‌گم که جو متشنج تر نشه . مطمئنا هر چی من بگم اونم عصبانیه و میخواد جواب ...

من این کار رو میکردم همیشه خوب درسته که بعدش همه چیز درست میشه ولی بعد اینکه کارهای خودشو کرد و دلش خونم شد چه فایده ..بعدش که باهاش صحبت میکنم عذر خواهی می‌کنه و پشیمون میشه ولی کار زشت رو که چند روز بعد باز تکرار می‌کنه ..میگم نکنه باید بیشتر سخت بگیرم یکم دعواش کنم که دیدم بدتر شده

از کی یاد گرفته فحش دادنو ؟ این خیلی مهمه ! بچه احترام گزاشتن رو از پدر مادر یاد میگیره

خوب بالاخره از هر جایی شنیده باشه باید بدونه که به پدر مادر نباید بی احترامی کرد ..مگه ما احترام پدر مادر مون رو نگه می‌داشتیم اونا معصوم بودن؟ جز اینکه پیش اون ما به پدر مادر یا بزرگ تر از خودمون بی احترامی کرده باشیم که هرگز نکردیم 

پسر منم عذر خواهی می‌کنه ولی چه فایده که باز تکرار می‌کنه بعضی کار ها خط قرمز هست و حرمت ها رو می‌شک ...

بله درسته ، خودم بارها اینو به دخترم گفتم که هر کاری و حرفی با معذرت خواهی جبران نمیشه ولی بخاطر بیماریش مجبورم گذشت کنم . دخترم دو سال پیش تشنج بدون علت داشت و الان داره دارو مصرف می‌کنه ، تحت تاثیر داروها کمی پرخاشگر شده