2777
2789

نمیاد خواستگاری ولی خانواده ش میدونن چه رفتاری میکنید باباش بهش پولم داده گوشی ۵۰ میلیونی موتور ۳۰۰ تومنی خریده لجم گرفتههه خانواده ها دوراردور خبر دارن

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله باهمین

۵ سال و خورده ای دیگه موندم پاش چون قول دادیم بهم دوسش دارم از این کاراش لجم گرفته ، چند ماه دیگه خدمتش تموم از الان باهاش سرسنگینم به خودش بیاد

سرکاری فقط همین

بهش میگم میگه مال منی من اگه نمیخواستم نمیراشتم با خواهرم بری بیرون

۵ سال و خورده ای دیگه موندم پاش چون قول دادیم بهم دوسش دارم از این کاراش لجم گرفته ، چند ماه دیگه خد ...

تو ۱۰ سالم بمونی پاش نمیاد خواستگاری کسی بهونه گرونی میاره  مشخصه قصدش چیهه

حرف از کات بزن ببین چی میگه . از رفتارش متوجه میشی جدیه یا نه .

دلم نمیاد اصلا خیلی دوسش دارم ده روزه سردم تو چت باهاش هی میگه چیه میگم جوصله ندارم تا حضوری بهش بگم

۵ سال و خورده ای دیگه موندم پاش چون قول دادیم بهم دوسش دارم از این کاراش لجم گرفته ، چند ماه دیگه خد ...

کلا احساسی عمل نکن

خوب طرف سربازه 

کار داره مگه؟

چی انتطاری داری ازش اخه

چند سالتونه

ولی خوب باید پس انداز میکرد اون ۳۵۰