2777
2789
عنوان

چقدر مردم ایران بی رحمن خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 80 پست
خونه سرسام آور شده پدر من خونشو خرید ۲۲۰ میلیون الان دو میلیارده!!! بخدا من موندم پول اینقدر یعنی بی ...

فروغ جون به نسبت دلار. سه وسیصد اول سال تا پانزده هزار الان پدرتون چندانم سود نکرده پول همزمان ملک کم ارزش تر شدن 😢😢

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدااا نیست دو هفته اس دنبالشم

والا چی بگم 😐 امیدوارم هر چه زودتر خونه دل به خواهتو پیدا کنی 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
از شمال شروع کردم الان رسیدم به جنوب الانم ناچارا باید برم اسلامشهر دنبالش

ما طرف نازی اباد خانی ابادیم خونه ای توس نشستم 100متره نو ساز دو روز پیشفروخت چهارصد تومن چرا اسلامشهر بیا اینور

از شمال شروع کردم الان رسیدم به جنوب الانم ناچارا باید برم اسلامشهر دنبالش

خونه چند متری مد نظرتونه،؟

به هیچ چیز در دنیا مغرور نمیشوم جز بودن در قلب تو همسر مهربونم❤️❤️❤️

شما حاضری تو این وضعیت که خونه سه چهار برابر شده

اگه خونه داشتی به قیمت قبل گرون شدن بفروشی

معلومه که نه

پس مردم بی رحم نیستن،کسی که خونشو بفروشه بخواد دوباره بخره اونم از قبل گرون تر میخره

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
فروغ جون به نسبت دلار. سه وسیصد اول سال تا پانزده هزار الان پدرتون چندانم سود نکرده پول همزمان ملک ک ...

اصلا سود نکرده هزینه ها ده برابر شده الانم بفروشه دیگه مگه میشه خونه بخره به این راحتی

سمت جی و جیحون و استاد معین و مهراباد جنوبی و شرق تهران و جنوب تهران با این پول خونه میدن البته مترا ...

سایت دیوارو ولش کن همش دروغه برو بنگاه ببین خدایی تو همین منطقه هایی که گفتی ۴۰۰ میلیون ۷۰ متری پیدا میکنی من همه رو رفتم

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...
مردم بیرحم نیستن! 

با بالادستیا که کار ندارم اونا تکلیفشون برای همه روشنه دیگه ولی امان از این دلالا که قیمته همه چیو بردن بالا 

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...
6 سال پیش همه بهم میگفتن عقل نداری جهیزیه نمیخری داری خونه میخری@_@ به عالمو آدم جواب پس میدادم ...ا ...

خدا روشکر انشالله به سلامتی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )