2777
2789
عنوان

چقدر مردم ایران بی رحمن خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 80 پست
فقط این مشکل همگانیه به هرحال تنها نیستی غصه خوردنم جز اینکه مریضت کنه فایده نداره یه کم صبر کن شاید ...

میگن که شاید قیمتا ثابت بمونه ولی امکان نداره پایین بیاد منم میترسم از این بالاتر بره اونوقت دیگه فقط خونه دار شدن برام میشه یه ارزو

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نطرم صبر کن تا آذر ماه . میگن بعد آبان که اثر روانی تحریم ها از بین بره اوضاع کمی بهتر میشه .&nbs ...

میترسم گرونتر بشه بنگاهیا که میگفتن در عرض ۶ ماه هفت میلیون رفت رو متراژ خونه ها

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

مسکن دیگه بیشتر از این کشش افزایش قیمت رو نداره . بعد هر گرونی رکود تورمی به وجود میاد که تو اون رکود شاید بشه خونه هایی رو گیر اورد که یه مقداری زیر قیمت بدن ولی الان به بهونه اینکه قراره آبان تحریم بشیم هول و ولا میندازن به جون مردم صاحبخونه ها هم فکر میکنن قراره گرون بشه یا نیفروشن یا قیمت نجومی میگن . ولی بعد آبان دیگه بهونه ای ندارن تب همه چی میخوابه ولی مثل سابق نمیشه میگن یه درصدی پایین میاد . من که اینطور شنیدم . انشاءالله به زودی صاحب یه خونه خوب بشی عزیزم .