2777
2789
عنوان

شنیدن صدای قلب جنین

10720 بازدید | 33 پست

سلام خانما من هفته دهم بارداری هستم دوهفته پیش سونو قلب انجام دادم که گفتن تشکیل شده

امروز رفتم مطب دکتر بادستگاه نتونست صدای قلب جنین رو بشنوه 

گفت طبیعیه هفته 12به بعد شنیده میشه

من خیلی نگرانم نکنه قلبش ایست کرده؟ 

کسی میتونه منو راهنمایی کنه واقعا نگرانم

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز ماما به من گفت با دستگاه از هفته بیست به بعد میشه در هفته های کمتر با دستگاه سونو

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

عجب دکتر خنگی که تو ده هفته داخل مطب میخواسته صدای قلب جنین رو بشنوه 

من تو سه ماه هر چه التماس دکترم کردم که تو مطب برام صدای قلبش رو بزاره گفت این دستگاه اونقدر حساس نیستن یه موقعی صدای قلبش رو نمیتونی بشنویم نگران میشی و الکی استرس میگیری 

والا دخترم هم صحیح و سالم تو بغلمه امروز آمپول دو ماهگی رو زده بی قراره

با چه دستگاهی؟؟؟من هفته ۹ رفتم سونو صدای قلب قشنگ برام پخش کرد، ولی اگر منظورت اون دستگاهی که گوشی داره هفته ۲۰ به بعد، من دکترم فقط یکبار برام از اون دستگاه استفاده کرده اونم هفته ۲۲

یعنی زدن قلب دیده نشد؟؟؟

قلب دو هفته پیش دیده شد

صداشو امروز نتونست بشنوه

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
با چه دستگاهی؟؟؟من هفته ۹ رفتم سونو صدای قلب قشنگ برام پخش کرد، ولی اگر منظورت اون دستگاهی که گوشی د ...

دستگاه سونو نبود 

یه دستگاه کوچیک با یه گوشی که گذاشت رو شکمم