2777
2789
عنوان

شنیدن صدای قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 10728 بازدید | 33 پست
دستگاه سونو نبود  یه دستگاه کوچیک با یه گوشی که گذاشت رو شکمم

همون سونو کیت، پس خودت نگران نکن، من اینهمه دکتر رفتم اولین بار بود دوهفته پیش گذاشت، اصلا خودت نگران نکن امان از دست این دکترهای خنگ، تازه با اون که هفته ۲۰ به بالا بودم صداش کم بود دستگاه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دو هفته دیگه باید بدی غربالگری دوباره صدای قلب نی نی میشنوی، الکی به خودت سر چیزای بیخود استرس نده، بخاطر همین که من مطلقا دکتر زن انتخاب نمیکنم فقط به آدم استرس میدن

همون سونو کیت، پس خودت نگران نکن، من اینهمه دکتر رفتم اولین بار بود دوهفته پیش گذاشت، اصلا خودت نگرا ...

ممنون عزیزم منو از نگرانی دراوردی 

داشتم سکته میکردم

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
عزیزم دو هفته دیگه باید بدی غربالگری دوباره صدای قلب نی نی میشنوی، الکی به خودت سر چیزای بیخود استرس ...

یازده روز دیگه سونو غربال باید برم

این دکتر من خیلی قدیمی و با تجربس

نمیدونم چرا اینکار کرد

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
یازده روز دیگه سونو غربال باید برم این دکتر من خیلی قدیمی و با تجربس نمیدونم چرا اینکار کرد

عزیزم ایشالله همه چیز به خیر و خوشی، فقط الکی نشینی فکر و خیال کنی تا چندین ماه دیگه یه نی نی سالم میاد بغلت 😍😍😍

پس چرا دکترم از هفته ۱۰ از روی شکم صدای قابشو شنید البته ضعیف بود ولی واضح

خودت صداشو شنیدی؟ 

عزیزم ایشالله همه چیز به خیر و خوشی، فقط الکی نشینی فکر و خیال کنی تا چندین ماه دیگه یه نی نی سالم م ...

انشالله عزیزم

عجب دکتر خنگی که تو ده هفته داخل مطب میخواسته صدای قلب جنین رو بشنوه  من تو سه ماه هر چه التما ...

عزیزم خدا حفظش کنه

واسم دعا کن

یه دیستگاه گذاشت رو شکمم هی جا به جاش کرد صداش از بلندگو پخش میشد

نمیدونم

از من شنیده نشد😥