2777
2789

اول راجع به وزنش که احساس میکنم خیلی کمه.این سوالو تو کلینیک هم نوشتم کسی جواب نداد هنوز 

شیرخوار ده ماه و نیمه ای دارم که وزن و قد تولدش به ترتیب 3 کیلو و 49 سانتیمتر بود. تا 4 ماهگی خیلی خوب رشد کرد و وزن 7 کیلو و قد 64 بود. بعد از اون وزن گیریش افت کرد و در 7 ماهگی وزنش به 7900 رسید و قد 67.آخرین بار در ده ماهگی  هم وزنش 8300 و قدش 74 بود. دور سرش هم تمام مدت نرمال رشد کرد.

من نگران افزایش وزن کمش هستم با وجود اینکه خداروشکر اغلب اشتهای خوبی داره و غذا و شیر به اندازه میخوره اما زیاد خوب وزن نمیگیره.با توجه به اینکه گفته میشه تا یک سالگی باید به 9 کیلو برسه بعید میدونم که برسه. در ضمن از 7 تا 10 ماهگی پسرم 8 تا دندون در آورده. 

تا ۹ کیلو که چیزی نمونده

ایشالله تا یکی دوماه دیگه میرسه

شما و پدرش چه جوری هستید؟ لاغرید؟

چکاپ و آزمایش بردینش؟ کم خونی رو چک کنید

آهن و آد رو حتما بهش بدید

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۹ کیلو که چیزی نمونده ایشالله تا یکی دوماه دیگه میرسه شما و پدرش چه جوری هستید؟ لاغرید؟ چکاپ و ...

تا 1ماه  ونیم دیگه بعید میدونم برسه. بعد 9 کیلو حداقل وزنیه که باید برسه. من و باباش لاغریم مخصوصا باباش هرچی میخوره چاق نمیشه 😐 ازمایش خون بردیم یه بار اشتباه شد جواب آزمایش. بار دوم بردیم نتونستن خون بگیرن گریه کرد شوهرم گفت اصلا آزمایش نمیخوایم بده 😖 ولی دکترش میگفت از ظاهرش معلومه کم خون نیست و کاملا هم رشدش و همه فعالیتاش طبیعیه

تا 1ماه  ونیم دیگه بعید میدونم برسه. بعد 9 کیلو حداقل وزنیه که باید برسه. من و باباش لاغریم مخص ...

اگه کم خونی و مشکل دیگه ای نداره یقینا به ژنتیکش برمیگرده.

نگران نباش

فقط قطره‌هاشو مرتب بده و غذاهای سالم و مقوی بهش بده

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
اگه کم خونی و مشکل دیگه ای نداره یقینا به ژنتیکش برمیگرده. نگران نباش فقط قطره‌هاشو مرتب بده و غذا ...

قطره مرتب بهش میدم آهن و مولتی. آخه یه ذره م تپل نمیشه فقط صورتش مثه خودم تپله میگم به حداقل وزن که باید برسه 😡

پس نگران نباش غذاهاش همیشه کره داشته باشه عصاره قلم بگیر تو غذاهاش بریز چهارمغز تو فرنی بریز براش ...

کره می ریزم عصاره قلم گاو و گوسفند میریزم سویق و جوانه گندم... هیچی که هیچ 😕 همش میترسم نکنه کم میذارم براش چون برنج کمتر بهش میدم نون سنگک دوست داره زیاد میخوره

یه سوال دیگه پوشکشو چند ساعت یه بار عوض کنم. اگه طولانی بمونه مشکلی براش پیش نمیاد؟ شب تا صبح که عوض نمیکنم نزدیک 12 ساعت

... روزم گاهی میشه جایی میریم یا مسئله ای هست تا 10 ساعت شاید بکشه البته کم اینطور پیش میاد 😒😞

تا 1ماه  ونیم دیگه بعید میدونم برسه. بعد 9 کیلو حداقل وزنیه که باید برسه. من و باباش لاغریم مخص ...

خوبه وزنش که

خوب وقتی خودتون لاغرید بچه چطور باید چاق باشه🤔

Eft

دختر من ۱۳ ماهشه ۵ تا دندون داره و تازگی ۹ کیلو شده

نگران نباش 

پسرم تا دوسالگی ۸ کیلو بودبا اینکه تو دوماهگی ۷ کیلو بود بعد رشد نمیکرد البته چیزی هم نمیخورد الان که میره مدرسه از هنه دوستاش درشتتره

البته من و باباش تقریبا بلندیم ژنایکی هم هست اگر بچه ای ژن بلندی نداشته باشه هرچی بخوره فقط چاق میشه ولی تو بزرگسالی معمولی میشه

تغذیه هم موثره ولی بچه شما که خوب میخوره دیگه کاری از دستا برنمیاد نمیشه که فوتش کنی😃

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
یه سوال دیگه پوشکشو چند ساعت یه بار عوض کنم. اگه طولانی بمونه مشکلی براش پیش نمیاد؟ شب تا صبح که عوض ...

نه مشکلی نیس..من بیشتر یادم میره جاش عوض کنم...میمونه ...ادرار  که پوشک جذب میکنه