2777
2789
عنوان

احساس میکنم عاشق شدم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4458 بازدید | 59 پست
واقعا عاشق نشو 

ولی دوس دارم عاشق بشم دوس دارم کسی منو بخواد من خیلی احساساتیم دوس دارم کسی باشه ک بتونم احساساتم رو بهش بدم 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
دقیقا من عکس تو شدم من وقتی راهنمایی بودمم هدفم درس بود ولی از دبیرستان دیگه فقط دوسدارم عاشق باشم

عزیزم من این حس قشنگتو درک میکنم  . ولی شرایطتون مناسب ازدواج نیست ایشالاه که بهم برسین  . بزرگترین موهبت الهی عشقه سعی کن همیشه عاشق باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی دوس دارم عاشق بشم دوس دارم کسی منو بخواد من خیلی احساساتیم دوس دارم کسی باشه ک بتونم احساساتم رو ...

به وقتش بشو الان که خیلی زوده منم مثل تو بودم ولی وقتی رفتم دانشگاه کلا نظرم عوض شد دیدم نسبت ب همه عوض شد. الان بیخیال شو درسته سخته ولی سعی کن تا از طرف خودش حرفی زده بشه. ولی واقعا فقط فکر دانشگاه و درست باش که دانشگاه عالیه بعدها حسرت میخوری چرا لذت نبردی.

عزیزم من این حس قشنگتو درک میکنم  . ولی شرایطتون مناسب ازدواج نیست ایشالاه که بهم برسین  . ...

ممنونم😔😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
به وقتش بشو الان که خیلی زوده منم مثل تو بودم ولی وقتی رفتم دانشگاه کلا نظرم عوض شد دیدم نسبت ب همه ...

باور کن بخدا هیچی دست خودم نیست اصن جون هیچ کاری ندارم همش تو فکر و خیالم از هیچی لذت نمیبرم😔😔 میدونم پشیمون میشم

باور کن بخدا هیچی دست خودم نیست اصن جون هیچ کاری ندارم همش تو فکر و خیالم از هیچی لذت نمیبرم😔 ...

میدونم چی میگی منم دقیقا مثل شما بودم اما خب زندگیم تغییر کرد. بسپار به خدا از خدا کمک بخواه.

عاشقی خیلی خوبه اما ادمش مهمتره ک به کی داری محبت میکنی. 

برا منم اخلاق خیلی مهمه  من چون اختلاف سنیم با مامان بابام خیلییی زیاده اونا اونطور ک بابد نتونستن نیازا روحی منو برطرف کنن بخاطر این واقعا دوس دارم همسرم همدمم باشه ..

میدونم چی میگی منم دقیقا مثل شما بودم اما خب زندگیم تغییر کرد. بسپار به خدا از خدا کمک بخواه.

😔😔😔واقعا یه زندگی کاملا مسخره و تکراری دارم 

مطمئن باش انشاالله هر وقت ازدواج کنی شوهرت همه ی زندگیت میشه یارت میشه 

خیلی ممنونم ایشالا ک شما هم ب بهترینا برسید برا منم دعا کنید

😔😔😔😔 چیکار کنم من اصن دلم ب هیچ کاری نمیره خیلی تنبل شدم همش استرس دارم از سشنبه میخوام کتابم با ...

چیزی که الان باعث میشه گاهی پشیمون باشم از گذشته ام اینه که حین دانشگاه چرا کاری رو شروع نکردم چرا استقلال مالی داشتن رو مکول کردم به بعد درسم...

در مورد سختگیری خونوادت هم باید بگم کاملا حق دارن تو نباید آرامش و اعتمادی که به اطرافیانت داری نسبت به افراد جامعه هم داشته باشی!!

یادمه تا سال اول دانشگاه همیشه پدرم منو میرسوند ...

بعدش که به این اطمینان رسید که  من از پس کارام برمیام و مراقب همه چی هستم دیگه باهام نیومد؛ بعدش خودم اصرار داشتم که ببره یا بیاره😁

عشق هم اتفاق میافته برات درست تو زمان درستش ؛ نیاز نیست خودتو درگیر کنی ...

صبور باش و تو تصمیماتی که میگیری پیگیرانه جلو برو ✌✌

تشکر دوستم. خدا همه رو کمک کنه. 

من چن ماه پیش یه خاستگار داشتم ک موقعیت خوبی بود ولی اول ب خودم پیام داد و خاست ک بیاد خاستگار ی اگ‌من راضی باشم ولی من گفتم نه تا دو ماه همیجوری پیام میداد و خیلی مهربون بود ولی من ردش کردم و خیلی ناراحت شد و دیگه پیام نداد ومن الان خیلی عذاب وجدان دارم ک دلش رو شکستم ..