2777
2789
عنوان

احساس میکنم عاشق شدم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4458 بازدید | 59 پست
چیزی که الان باعث میشه گاهی پشیمون باشم از گذشته ام اینه که حین دانشگاه چرا کاری رو شروع نکردم چرا ا ...

ممنونم تموم سعیم میکنم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حواستو پرت کن با چیزای دیگه  فکر نکنم عشق باشه از سرت میپره اگه بهش فکر نکنی

اره تصمیم میگیرم دیگه بهش فک نکنم 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
دقیقا من عکس تو شدم من وقتی راهنمایی بودمم هدفم درس بود ولی از دبیرستان دیگه فقط دوسدارم عاشق باشم

نمیدونم شاید بخاطر اقتضای سنت باشه.  البته منم توی دوم راهنمایی برای بار اول عاشق شدم و تا زمانی که دیپلم بگیرم این دوست داشتن ادامه داشت ولی دیگه بعد اون دیدم فایده نداره و ازدواجمون ممکن نبود . و درسم خیلی خوب بود و پرستاری قبول شدم ولی مادرم بخاطر افکار قدیمی شوهر کردن رو برام اولویت دونست.  و بیست سالگی متاسفانه عقد کردم. 

نمیدونم من نمیخام نسخه زندکی خودمو برات بپیچم چون هرکسی قواعدی داره برای زندکیش ولی امیدوارم عاقلانه تصمیم بگیری و خوشبخت بشی. ❤❤❤

تو ذهنت وابسته شدي

تصوير ذهني ك از اين اقا داري رو دوست داري بعلاوه ظاهرش

شايد اگر زودتر باهاش حرف بزني اونقدرها هم خوشايندت نباشه

اگر با خانوادت راحت هستي مثلا خاهر بزرگتري داري يا مادرت ي جوري بريد تو فكرشون ك بيان خاستگاري

يا اينكه شرايطي فراهم كنند ك تو بيشتر باهاش اشنا بشي 

يا واقعا از شخصيتش هم خوشت مياد يا قيدش رو ميزني

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
نمیدونم شاید بخاطر اقتضای سنت باشه.  البته منم توی دوم راهنمایی برای بار اول عاشق شدم و تا زمان ...

من ادم خیلی خیلی بی اراده ای شدم  اصن دل به هیچی نمیدم  الان چن ماه میخوام زبان بخونم ولی دل نمیدم بلند شم شروع کنم .‌‌ اعتماد بنفسم کمه و خودمو کوچیک میبینم حس میکنم نمیتونم هیچ کاریو انجام بدم😔😔😔

تو ذهنت وابسته شدي تصوير ذهني ك از اين اقا داري رو دوست داري بعلاوه ظاهرش شايد اگر زودتر باهاش حرف ...

من با مادرم اصن صمیمی نیستم و اینکه اونا هم میگن بیس دو بیس سه سالگیت ازدواج کن ...

ولی من دلم براش پر میزنه نمیدونم هم چون من ادمای زیادی رو نمیبینم و تنها بودم به خودم اونقدر تلقین کردم ک عاشقش شدم  و موضوع دیگه سنشه اون الان بیس یک یا بیس سالشه دقیق نمیدونم راستش من از پسرایی ک مثلا بیش چار به بالا سنشونه میترسم 😔😔😔 حتی نمیتونم حرف بزنم باشون اصن خوشم نمیاد .

فقط با همسن خودم یا نهایت دو سه سال بزرگتر میتونم ارتباط برقرار کنم 

من ادم خیلی خیلی بی اراده ای شدم  اصن دل به هیچی نمیدم  الان چن ماه میخوام زبان بخونم ولی ...

منم تا قبل از بیست سالگی همین حس هارو داشتم. میدونی گاهی وقتا میگم کاش اون موقع نت داشتم و تو نی نی سایت از تجربه های دیگران استفاده میکردم.  من خواهر نداشتم.  ولی یه مادر دارم که خیلی خیلی محدودم کرد.  و با افکار قدیمی فقط تو گوشم میخوند که شوهر کنم.  ایکاش اون موقع اراده محکمی داشتم و بهش میگفتم نه البته گفتما بهش ولی گفت نمیزارم که نمیزارم. خانواده منم متعصب بودن هیچ دوست پسری توی خانواده من ، توجیهی نداشت. اون عشقی که توی راهنمایی داشتم خیلی پنهانی بود . خلاصه عزیزم برو نت سرچ کن عوامل ایجاد اراده قوی رو.  شما هم توی دانشکاه مطمعنا کیس مناسب برات پیدا میشه.  فقط سعی کن شاد باشی و حتمااااااا هدف داشته باش تو زندگیت.  اگر میخای عشقتم فراموش کنی همش به خودت تلقین کن که با اون خوشبخت نخواهی شد و خودتو از اون بالاتر بدون.  اینطوری زودتر حس علاقه ت بهش کمتر میشه.  من که امتحان کردم و نتیجه گرفتم. 

سن خوبی داری برای رشد جسمی و روحی.  خوش بحالت.  سعی کن زندگیت همیشه شاد باشی.  

من با مادرم اصن صمیمی نیستم و اینکه اونا هم میگن بیس دو بیس سه سالگیت ازدواج کن ... ولی من دلم براش ...

اخي

چ سخت هنوز سنت كمه با كسي هم حرف نزدي بري تو جامعه 

ب مرور عادت ميكني 

بنظرم ك اونم بچه هست بيخيال شو

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
منم تا قبل از بیست سالگی همین حس هارو داشتم. میدونی گاهی وقتا میگم کاش اون موقع نت داشتم و تو نی نی ...

خیلی ممنونم عزیزم  ایشالا ک خدا هرچی میخوای بهت بده من  رفیق دارم صمیمی مث خواهر  اما نمیتونم راحت راحت اینا رو بشون بگم  میام اینجا میگم یکم اروم بشم 😔 منم واقعا دوسدارم پیشرفت کنم  اگ رشته دانشگاهیم رو بخونم و فوق بگیرم میتونم استادیش رو بگیرم و تدریس کنم تو دانشگاه این کار با توجه ب شرایطم خیلی عاقلانه است .. ولی از طرفی من به ارایشگری علاقه دارم ولی شرایطش نیست

اخي چ سخت هنوز سنت كمه با كسي هم حرف نزدي بري تو جامعه  ب مرور عادت ميكني  بنظرم ك اونم ...

اره باید همین کار رو کنم باید خودمو با توجه ب شرایط عوض کنم  تا بتونم ادامه بدم زندگی رو 

خیلی ممنونم عزیزم  ایشالا ک خدا هرچی میخوای بهت بده من  رفیق دارم صمیمی مث خواهر  اما ...

خیلی خوبه که هدف داری برای رشته مورد علاقه ت.  وقتی خانواده ت ساپورتت میکنن برای ادامه تحصیل عزیزم آرایشگری میخای چیکار ؟؟ ؟؟؟؟ عاقلانه همینه که رشتتو ادامه بدی و به قول خودت استاد بشی انشالا.  سعی کن اعتمادبه نفس خودتو ببری بالا.  و خودتو کم ارزش حساب نکن. هیچوقت. ...

من یه عشق شش هفت ساله رو ، در عرض چند ماه فراموش کردم شاید در عرض شش ماه.  حتی سنم کمتر از تو بود و کله م داغ بود. پس تو هم میتونی چون ماشالا بالغ شدی و وارد اجتماعی بنام دانشگاه شدی.  تا قبل از ازدواج هیچی غیرممکن نیست .

الان ازدواج کردم با یه انتخاب غلط. با یه عوضی.  که هیچ راهی برای برگشتن ندارم فقط باید بسوزم و بسازم. 

پس زندگیتو همیشه بر پایه عقل مدیریت کن. 

موفقیت تو آرزومه عزیزم. .... ❤❤❤❤

خیلی خوبه که هدف داری برای رشته مورد علاقه ت.  وقتی خانواده ت ساپورتت میکنن برای ادامه تحصیل عز ...

باشه عزیزم  تموم سعیم میکنمحتما حکمتی بوده ک من این راه رو برم ...  از خدا میخوام ب تو هم کمک کنه ایشالا ک حالت خوب خوب بشع و مشکلاتت حل بشه ❤❤❤❤

فدااااای تو.  شاد باشی و همیشه تندرست 💜💜

ممنونم گلی همچنین