2777
2789
عنوان

احساس میکنم عاشق شدم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4458 بازدید | 59 پست
چیکار کنم خیلی تنهام خیلی دلم میخواد کسی دوسم داشته باشه همش ترس تنها بودن دارم اینکه گسی عاشقم نشه ...

برو یه سری تاپیک بچه هایی که پربازدید شدنو سرگذشت عاشقی چی شد رو بخون

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
چیکار کنم خیلی تنهام خیلی دلم میخواد کسی دوسم داشته باشه همش ترس تنها بودن دارم اینکه گسی عاشقم نشه ...

تو تازه اول راهی.به خاطر فرار از خونه.به خاطر تنهایی راهتو اشتباه انتخاب نکن.

دانشگاه کلی کانون دارهّ.بسیج داره بر اساس روحیاتت برو عضو شو.

یا برو یه هنر یاد بگیر.

ازدواج فامیلی زیاد خوب نیست.

دانشگاهت مثل برق و باد میگذره.الانم زمونه ایی نیسا که دخترا نرن درس بخونن.مدرک ابتدایی داشته باشن.

الان میرن سرکار.درس میخونن.تو جامعه فعالن.

مطمئن باش چون اول درسته اینحوریه.کم کم دیگه ازادی به دست میاری

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی بیشتر فکر کنی از لحاظ روانی بیشتر وابسته میشی و کم کم تو واقعیت زندگیت و رفتارات تاثیر میزاره

اره دقیقا هم همین شده اون دیپلم داره و الان سربازه و از لحاظ مالی هم ضعیفن ولی من با خودم میگم بخاطرش میتونم تحمل کنم چون خانواده خودمم متوسط بودن با این ک چهرش معمولی ولی پیش من خیلی خوشکله

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
عزیزم بخدا از عشق و عاشقی چیزی نصیبت نمیشه . عشقای الان هم مدت دار شدن نهایت تا یه سال بعدش توی روزم ...

دقیقا من عکس تو شدم من وقتی راهنمایی بودمم هدفم درس بود ولی از دبیرستان دیگه فقط دوسدارم عاشق باشم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اره دقیقا هم همین شده اون دیپلم داره و الان سربازه و از لحاظ مالی هم ضعیفن ولی من با خودم میگم بخاطر ...

سعی کن بهش فک نکنی. چون از زندگی و درست میفتی. اگ قسمتت باشه حتما جور میشه ایشالا

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
بیشتر برا خودت وقت بزار  و کارایی رو که دوس داری انجام بده که کم کم از ذهنت بپره

اهنگ گوش میدم حس میکنم کنارمه میخوام بخوابم بش فک میکنم  کارا هنری میکنم بش فک میکنم  خیلی سخته

ولی من نظرم متفاوت تر از بقبه هس و شاید از نظر بقیه بد باشه. ولی من میگم عاشق شو.آدم تو زندگیش بدون ...

ایشالا ک موفق بشی برا منم دعا کن ❤❤

تو تازه اول راهی.به خاطر فرار از خونه.به خاطر تنهایی راهتو اشتباه انتخاب نکن. دانشگاه کلی کانون دار ...

عزیزم ب من اجازه خارج شدن از خونه نمیدن من گفتم میخوام برم کلاس ارایشگری اجازه ندادن میگن جامعه بد شده اگ اتفاقی برات بیفته چی

سعی کن بهش فک نکنی. چون از زندگی و درست میفتی. اگ قسمتت باشه حتما جور میشه ایشالا

ایشالا  ترو خدا برام دعا کنید😔😔

ادم خوبه عاشق شه 

کسی رو که دوسش داره دوست داشته باشه

از احساساتش حرف بزنه و زمزمه دلدادگی کسیو تو گوشش بشنوه

ولی به وقتش....

اقتضا سن توعه که احساساتت رو بروز بدی ولی اونو صرف کسی یا چیزایی کن که  چند سال بعد، چند ماه بعد برات پشیمونی و رسوایی نداشته باشه....

ازدواج فامیلی خوب نیست عزیزم

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
ادم خوبه عاشق شه  کسی رو که دوسش داره دوست داشته باشه از احساساتش حرف بزنه و زمزمه دلدادگی کس ...

😔😔😔😔 چیکار کنم من اصن دلم ب هیچ کاری نمیره خیلی تنبل شدم همش استرس دارم از سشنبه میخوام کتابم باز کنم بخونم ولی تا الان همش امروز فردا کردم😔😔

ازدواج فامیلی خوب نیست عزیزم

چیکار کنم دلمو بهش باختم میترسم این حسم ازبین نره  کاش حداقل حس اونو میدونستم ...