2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم قشنگ بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4224 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ازالان سیب وانار میخورم😂😂خانواده شوهرم هم زشتن هم سیاه.شوهرم خوبه

به  حق چیزای ندیده و نشنیده😂😂😂 کل خاندان شوهراشون جن هستن به جز شوهرشون 😁😁 من تو برداریم ماه هفتم به زیاد خوردم دخترم ماشاءالله خیلی ناز شده البته به خودم م رفته ها😌 خواهرشوهرمم خیلی خوشگله دختر بزرگم شبیه اونه

تو رو خدا به کسی نسبت زشتی ندید مگه دست خودشونه قیافه و ظاهر

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
دلم برای بچم میسوزه اگر ۷خدا نکرده به عمه هاش بره بعد همه میگن مامان باباش که بد نبودن این چرا اینقد ...

مگه پسر نیست؟دخترش که میگی اون قدر زشته یکی عاشقش شد و باهاش ازدواج کرد پسر که دیگه جای خود داره

این یعنی زشت وجود نداره معیارهای زیبایی آدما باهم فرق داره.شاید شما از یه سیاه پوست که صورتش پر لکه بدت بیاد اما اگه نظر همسر همون شخص رو درمورد چهره همسرش بپرسی میگه من واسه هرکدوم از این لکا هزارتا بیشتر از دیگران همسرمو دوست دارم.پدر مادر که دیگه جای خود داره..

حرف مردمم واست مهم نباشه.خوشگل باشه یه چی میگن زشت باشه یه چی دیگه

مگه پسر نیست؟دخترش که میگی اون قدر زشته یکی عاشقش شد و باهاش ازدواج کرد پسر که دیگه جای خود داره ای ...

پسر ولی من فقط می خواستم بدونم واقعا خوراکی تاثیر داره توی زیبایی

سوره یوسف به سیب سرخ بخون بخور...تاثییرداره

اره منم اینو زیاد شنیدم 

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
پسر ولی من فقط می خواستم بدونم واقعا خوراکی تاثیر داره توی زیبایی

صددرصد تاثیر داره که انقدر ائمه توصیه کردن خربزه،سیب،به،انار،گلابی و... زن باردار بخوره.

حتی میگن یه بار پیامبر با اصحابش از تو کوچه رد میشدن چند تا بچه داشتن بازی میکردن که یکیشون خییلی خوشگل بوده و توجه همه رو به خودش جلب میکنه.پیامبر میگن حتما بابای این بچه گلابی زیاد میخورده😁😁😁

به  حق چیزای ندیده و نشنیده😂😂😂 کل خاندان شوهراشون جن هستن به جز شوهرشون 😁😁 من تو برداریم م ...

جن نیستن ولی خیلی خوشگل هم نیستن چون پدرشون قشنگ نیست شوهرمم از نظر همه به داییش رفته که خوشگل و چشم درشت و عسلی