2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم قشنگ بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4224 بازدید | 76 پست
نه خب اون زیاد به باباهه نگاه میکرده من اصلا به مادرشوهرم نگاه نمیکنم😂😂😂

ان شالله نمیره نترس..ولی من قبلا زیبایی بچه برام مهم بود بعد دیدم خواهر شوهرم که فوق العاده زیباست فوق العاده بدبخت شد اینه که دیگه دعام شده بخت بلند بچه ایندم.جالبه زیباترین دختر کل فامیله ولی همونقدرم مشکل داره😢

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله نمیره نترس..ولی من قبلا زیبایی بچه برام مهم بود بعد دیدم خواهر شوهرم که فوق العاده زیباست ف ...

اینارو که به شوخی گفتم من همیشه میگم سالم و صالح و پیشونی بلند و عمر طولانی باشه

بانمکم باشه دیگه😄😄😄

اینارو که به شوخی گفتم من همیشه میگم سالم و صالح و پیشونی بلند و عمر طولانی باشه بانمکم باشه دیگه😄 ...

دلم برای بچم میسوزه اگر ۷خدا نکرده به عمه هاش بره بعد همه میگن مامان باباش که بد نبودن این چرا اینقدر زشت شده

اینارو که به شوخی گفتم من همیشه میگم سالم و صالح و پیشونی بلند و عمر طولانی باشه بانمکم باشه دیگه😄 ...

قربونت ان شالله ..منم تعریف کردم فقط ..الهی دختر پیشونی بلند خوشل گیرت بیاد گیر منم بیاد البته ترجیحا شبیه خودم باشه😂😙

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
اگر ۲تا خواهر شوهر بسیار زشت داشتی واست مهم میشد

حالا درس نیس بگم خدا خودش منو ببخشه ولی یکی از برادرشوهرام خیلی زشته جوری ک قبل بارداری همه بم میگفتن شانس بیاری ب اون نره 

خدایا شکرت ب خاطر روزهای خوبی ک پیش رومه😍😍😍
حالا درس نیس بگم خدا خودش منو ببخشه ولی یکی از برادرشوهرام خیلی زشته جوری ک قبل بارداری همه بم میگفت ...

مولتی ویتامین و اسید فولیک شنیدم تو زیبایی بچه تاثیر داره درسته؟

مولتی ویتامین و اسید فولیک شنیدم تو زیبایی بچه تاثیر داره درسته؟

نمیدونم نشنیدم ولی من مولتی میخورم و از ۴ماه قبل بارداری تا آخر ماه ۳ یدوفولیک خوردم

خدایا شکرت ب خاطر روزهای خوبی ک پیش رومه😍😍😍