2777
2789
عنوان

راننده اسنپیا واقعاااا پروو شدن

386 بازدید | 32 پست

سلام

طرف زنگ زده اگه ۲۰ تومن زیاد میدی بیام

اقا اگه قیمتا کمه کار نکن.

در حالی که جدیدا قیمتا هم کم نیس

به خدا یه راه ۱۰ دقیقه ۷۰ تومن هر روز این راه میرم

دیگه بیل گیتس نیسین که توقع دارین با اسنپ ۶ تا ویلا بخرین

کلا سیاست اسنپ این بوده که وقتی بیرون کار داری یه مسافر برنی تا محل کارت

نه اینکه شغل ثابتت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پررو

گزارششو میدادی بیخود میکنه همچین چیزی نیگه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دقیقا هزینه ها خیلی بالا رفته ،همون راهی که ۷۰ میرفتن الان میزنم تو اسنپ میاد ۱۰۶ !!! چ خبره خب

والا اخه ببینی همشم مینالن

والا الان هم قیمت چه بسا بالاتر از تاکسی ها قدیم شده قیمتا

دقیقا هزینه ها خیلی بالا رفته ،همون راهی که ۷۰ میرفتن الان میزنم تو اسنپ میاد ۱۰۶ !!! چ خبره خب

وای من یه بار غروب بود و اون خیابونی ک بودموخیلی شلوع مسیر ۵ دقیقه ای رو زده بود ۱۱۰ اصلا من موندم

خیلیم ام عجله داشتم رو گرفتاری مردم موج سواری میکنن 

اون روز سر راه آهن اسنپی انقدر بهم استرس وارد کرد که زود سوار شو الان جریمه میشم سرم محکم خورد به سقف کلی هم وسیله دستم بود اسنپ خیلی کوتاهی میکنه هر کی رو راننده کرده دیگه دوست ندارم اسنپ بگیرم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

وااا این دیگه خیلی پرروعه 

چند وقت پیش شوهرم برام اسنپ گرفت هر چی منتظر موندم نیومد

زنگ زدم شوهرم چرا نیومد...شوهرم بهش گفت چرا نمیای گفت  نمیتونم تا اونجا بیام شما بیاید جایی ک من هستم

😶

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

💄✨ آموزش تخصصی آرایشگری با کمترین هزینه ممکن! ✨💄  

🌸 آموزش کامل تمام لاین‌های آرایشی  

💰 فقط با 100هزار تومان  

🔒 بدون هیچ ریسکی:  

✅ اول دوره‌ها رو دریافت کن  

✅ بعد هزینه رو پرداخت کن  

📣 مناسب برای همه؛ از مبتدی تا حرفه‌ای  

📲 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، پیام بده  

🎓 آموزش‌ها به‌صورت مجازی از طریق تلگرام ارسال می‌شن