2777
2789
عنوان

دعوا بخاطر رفتن خونه پدرشوهر😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 69 پست
دقیقا اصلا شرایط اول بود ک دورتراز اونا خونه بگیریم ولی من هم بخاطر موردایی ک شما گفتین هم بخاطر این ...

ما خودمون اصلا هرروزنمیریم .من کاملا بهشون فهموندم که توقع نداشته باشن ماچون خونمون اینجاس دم دیقه بریم اونجا فقط مواقعی ک مهمان دارن میریم در حالت عادی شاید هفته ای یکی دوبار در حد شب نشینی

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
عزیزم چرا انقدر به خودت سخت میگیری عمه شوهرت نمیاد خونت برای خودت بهتره نمیخواد پذیراییش کنی از خدات ...

درست میگی ممنون از راهنمایت ولی من زورم اومد ک عمش فک میکنه هروقت بالا رفت ماهم باید بریم چون زورکی نیست واقعا ی چیزه دلخواهیه شاید اصلا موقعیت بیرون رفتنو نداشتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ي چيز بگم شايد عمه واسه خودش فك ميكنه من كه سرزده اومدم اينجا اگه برم پايين شايد چيزي تو خونشون نبا ...

ن اخه ادمی ک شما میگین نیست حتی چند باری شنیدم ک میگن ادم باید یهویی سرزده بره خونه مردم ببینه چقد نظافت دارن بعدشم اصلا از این عادتا ندارن ک جایی رفتنی زنگ بزنن اصلا تاحالا هیجا زنگ نزدن همه جا سرزده میرن

ن اخه ادمی ک شما میگین نیست حتی چند باری شنیدم ک میگن ادم باید یهویی سرزده بره خونه مردم ببینه چقد ن ...

اهان خب پس كاملا حق با شماس،عمه ي بي ادبِ زورگو🤭😂

اينا ولش كن اخرش اشتي كردي؟

من بچه ندارم اما بنظرم خ خوبه اینکه دلشون ضعف بره بچتوببینن بعضیاتوحسرت اینن خانواده شوهرشون بگن بچه ...

اگه داشته باشی درکم میکنی ک چقد رو تربینت بچه تاثیر بدی داره بچه ک غیراز مامان خودش هرروز یکی دیگه رو ببینه واینکه اگه تاپیک قبلیمو بخونی میفهمی ک چه فرهنگی دارن خیلی رو تربیت بچم تاثیر بدی دارن بچم ک اونارو ببینه بعدش ک میرن همش بهونشونو میگیره غذاشو نمیخوره چیزی بگم منو میزنه...

تا ميتوني زمان خاصيو تعيين كن مثلا ببين من بچمو از ١٢ تا ١ الي ٢ ديگه اخرش ميذارمش اونجا يه چند دقي ...

بچت بعدش نسبت ب تو رفتارش عوض نمیشه؟؟منم قبلا میزاشتم پیششون و میومدم یبارم اگه بخای میتونی بخونی تاپیک زدم ک بچمو یاد میدن خودم دزدکی شنیدم ک خواهرشوهرم ب بچم میگف مامانت بده دوست نداره ..میگی با همچین ادمایی چیکار میشه کرد..برا همین دیگه نمیزارم پیششون تنها بمونه اینا خیلی اخلاقای بدی دارن میگن بچه ماله ماست حتی بچه ای که شیر میدم قبلا چند باری خواستن شهر دور ک رفتن اونم تنها با خودشون ببرن کلا میگن مادر کاره ای نیست😏ولی من نمیخام این اجازو رو بهشون بدم

راست ميگي نبايد كه بايدي در كار باشه خوب كاري كردي اين دفعه نرفتي مگه چكارتن كه دستورِ بايد ميدن😐

من فقط از باید گفتن و وظیفه شدن میترسم وگرنه ک دوس دارم برم ولی ن هرروز حداقل توی هفته دوروزشو مال خودمون باشه شوهرم از صبح میره شب میاد همین ک شام میخوریم میریم تا دیر وقت میاییم اونم دیگه خسته میخابه اینم نشد زندگی براهمین نمیخام هرروز باشه

ما خودمون اصلا هرروزنمیریم .من کاملا بهشون فهموندم که توقع نداشته باشن ماچون خونمون اینجاس دم دیقه ب ...

خب چی بهتر از این طوری گفتی فک کردم میگی هرروز مییم و مشکلی هم نیست تعجب کردم

اهان خب پس كاملا حق با شماس،عمه ي بي ادبِ زورگو🤭😂 اينا ولش كن اخرش اشتي كردي؟

اره مجبوری الان میریم و میاییم هرروز اونام میان انگار ن انگار چیزی شده خودمو ب بیخیالی زدم

خب چی بهتر از این طوری گفتی فک کردم میگی هرروز مییم و مشکلی هم نیست تعجب کردم

من شخصیتم جوریه که فقط دوست دارم خونه خودمون باشیم،دلم نمی‌خواد کلا جایی بریم به موقع میریم.اما احترامشونوهمیشه دارم،مث پدرمادرم برام عزیزن ولی فاصلمونوحفظ کردیم باهم .باز شما چون بچه داری شرایطت فرق داره اما میتونی فاصلتوحفظ کنی

من شخصیتم جوریه که فقط دوست دارم خونه خودمون باشیم،دلم نمی‌خواد کلا جایی بریم به موقع میریم.اما احتر ...

منم اعتقاد دارم ک دوری و دوستی البته ن دوری زیاد دوری یکی دوروزه😄ک اونم ازم سلب میکنن

منم اعتقاد دارم ک دوری و دوستی البته ن دوری زیاد دوری یکی دوروزه😄ک اونم ازم سلب میکنن

😃😃😃سعی کنه رو شوهرت کارکنی غیرمستقیم.مثلا بگو امشب بیابریم بیرون که دیگه وقت نکنین برین اونجا،چه می‌دونم برین پیاده روی... خونه نمونین ک وقفه بیفته کم کم خودش عادت میکنه