2777
2789
عنوان

اینقدر سوال کردم خودم خسته شدم. مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 67 پست
در خلاف یا در جهت؟

خلاف جهت اصلی 

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یه چیزی تا حلقش میادو قورت میده ریفلاکس مخفی داره که باید درمان بشه کولیکشم بخوای نخوای تا ۵.۶ماهگی باهاش هست تا کم کم اروم میشه 

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...
توی دهنش پر برفک مانند شده همش یه چیزیو قورت میده یا بالا میاره  

عزيزم تموم بي قراريش براي همينه بايد درمان شه فكنم يه قطره هست از داروخونه بگير براي برفك دهنش اروم ميشه

طفلكي گناه داره

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست
مال منم از ساعت نه شب شروع میکنه سیاه شدن تا اینکه سوار ماشین شه 

منم دخترم نوزاد بود همينجوري بود تا يه روز يه چيزي كشف كردم 😁 صداي سشوار اروم ميشد و ميخوابيد به قول همسرم ما تا ٤ و ٥ تو خيابون بوديم حليم يا كله پاچمونو ميخورديم ميومديم خونه طفلك همسرم دو سه ساعت ميخوابيد ميرفت سركار ولي سشوارو كه كشف كردم راحت شديم

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست

ننو واسش ببندین! مثل قدیما که به جای گهواره استفاده میکردن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
مال منم از ساعت نه شب شروع میکنه سیاه شدن تا اینکه سوار ماشین شه 

بعد از یه مدت دیگه ماشین هم جوابگو نیست.گهواره برقی داشت اونم جواب نداد.توی ساک حمل می ذاشتیم روش یه پتوی خیلی گرم می کشیدیم.با شدت تکونش می دادیم تا خواب می رفت.حدودا یه ربع تا نیم ساعت طول می کشید.

دارو هاشم پدی لاکت و اهورا نی نی هستش 

دختر من که بیقرار بود عفونت ادرار داشت 

همه می گفتن داره دندون درمیاره یا می گفتن دل درده و.. اما آخر عفونت ادرار بود که وقتی شدید شده بود فهمیدم پنج ماهگی بستری شد