امروز برای بار سوم بردمش دکتر نوزادم چهل و هشت روزشه حدود یه ماهه بیقراری میکردو گریه. ولی الان ده روزه اصلا روزا نمیخوابه فوق العاده بهونه میگیره نق میزنه اصلا نگه داشتنش سخت شده. بردمش بیمارستان دوباره امروز سرسری یه معاینه کرد گفت کولیکه. دارو هاشم که از قبل داری همونارو بده. اونارو میدم اصلا ساکت نمیشه الان تازه خوابیده بخدا خسته شدم.
عزيزم ٤ به بعد برو هستش اره خيالت راحت خودت بري اونجا متوجه ميشي چي ميگم بخدا دختر منو دكترا ميخواستن تيكه تيكه كنن زردي ٢٥ داشت با اينكه مريضش نبود همسرمو پدرم رفته بودن مطبش پدر خودم دكتر داروسازه ميگفت از دكتر حيدري بهتر نداريم واسه نوزاد اومد دخترمو ديد گفت زير دستگاه بمونه ٣ روز ديگه با اجازه خودتون بياريد خونه بيمارستان مرخص نميكرد ما اورديمش هر روز ميبردم مطب ميديدش بخدا دوتا دكتر تو بيمارستان قائم ميديدنش يكيشون كه هر روز ميگفت اين بچه ال ميشه بل ميشه هر روز گريه منو در مياورد من هميشه دعاش ميكنم دخترم سرما هم ميخورد ميبردم پيشش سريع دارو ميداد خوب ميشد خيليارو فرستادم بخدا با چه حال بدّي بچه هاشونو بردن خداروشكر خوب شدن ايشالا توام برو چيز خاصي كه نيست معاينه كنه