امروز برای بار سوم بردمش دکتر نوزادم چهل و هشت روزشه حدود یه ماهه بیقراری میکردو گریه. ولی الان ده روزه اصلا روزا نمیخوابه فوق العاده بهونه میگیره نق میزنه اصلا نگه داشتنش سخت شده. بردمش بیمارستان دوباره امروز سرسری یه معاینه کرد گفت کولیکه. دارو هاشم که از قبل داری همونارو بده. اونارو میدم اصلا ساکت نمیشه الان تازه خوابیده بخدا خسته شدم.
خب چیکار کنم کجا ببرمش بچه عذاب میکشه منم کاری از دستم بر نمیاد
اون دوستمون راست میگه منم الان دخترم و باصدای سشوار خوابوندم البته اگه باز بیدار نشه.
درضمن نمیخوام نگرانت کنم اما به دکترش بگو کلیه هاشو چک کنن خدایی نکرده شن یا سنگ نداشته باشه.
من دخترم کیست کلیه داره وقتی هم نوزاد بود لیه هاش شن داشت.الان هرماه میبریمش دکتر تو مطب دکتر نوزاد زیاد میارن با این مشکل .
دلخوش باش به باریکه ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمهکارهی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبهروی هماند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچهی کوچکی که رویاهایت را نگه میدارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)