2777
2789
عنوان

اینقدر سوال کردم خودم خسته شدم. مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 67 پست
خب چیکار کنم کجا ببرمش بچه عذاب میکشه منم کاری از دستم بر نمیاد 

قطره نیستاتین مال برفک دهان بچست پسر منم گرفته بود شاید طفلک از دهن درد داره اذیت میشه و خوردن براش سخته

هعی روزگار پشمالو ؛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از یه مدت دیگه ماشین هم جوابگو نیست.گهواره برقی داشت اونم جواب نداد.توی ساک حمل می ذاشتیم روش یه ...

افرین اره چند روز اول تو ماشین آروم میشد ولی الان اول بیقراری میکنه بعد میخوابه 

اره شبا دو ساعت میچرخونیمش با ماشین 

عزیزم فک کنم اون دل پیچه داره پسر منم اونطوری بود تو دوماه خوب شد 

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 
خب چیکار کنم کجا ببرمش بچه عذاب میکشه منم کاری از دستم بر نمیاد 

اون دوستمون راست میگه منم الان دخترم و باصدای سشوار خوابوندم البته اگه باز بیدار نشه.

درضمن نمیخوام نگرانت کنم اما   به دکترش بگو کلیه هاشو چک کنن خدایی نکرده شن یا سنگ نداشته باشه.

من دخترم کیست کلیه داره وقتی هم نوزاد بود لیه هاش شن داشت.الان هرماه میبریمش دکتر تو مطب دکتر نوزاد زیاد میارن با این مشکل .

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
می گن کولیک بخاطر این هست که شکم مادر در طول بارداری گرم نبوده.من دقیقا اینطوری بودم.شکم بچه رو گرم ...

کمرشو میمالم گرمش میکنم ولی اصلا جواب نمیده. فلوس دادم عرق نعناع ترنجبین ولی هیچ کدوم تاثیر نداشت 

روشن میکنم ساکت نمیشه 

يه چيز ديگه حالا شايد خيلي ها بگن نه اينكارو نكن اب براي نوزاد بده ولي من دخترم شير خشك ميخورد خوب اونم با اب جوشيده درست ميشد فرقي نداشت كه

مادر من بعد از هر بار شير خوردن يه قاشق چايخوري اب جوشيده ميريخت رو زبونش ميخورد باعث ميشد شير نمونه تو دهنش كه باعث برفك شه

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست

دختر منم تازه کولیکش خوب شده چه روزای بدی بود

هیچ دارویی خوب نکردش تاب دادن ماشی گردی سشوار هیچی 

آخرش کولیک اِز خوبش کرد مثل آب روی آتیش بود

امتحانش کنید ان شالله جواب میگیرید

همسرم و دخترم تمام زندگی من هستید❤