2777
2789
عنوان

اینقدر سوال کردم خودم خسته شدم. مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 67 پست

بكي از دوستام اون روز داشت تعريف ميكرد پسرش تو نوزادي همين جوري بوده ميگفت خيلي دكتر بردم ميگفتن هيچ مشكلي نداره

ميگفت يه دكتر داخل بينيشو نگــاه كرد گفت بچه سينوساش ملتهبه در معرض دود بوده همسرش رستوران سنتي داشته اون موقع اينم ميرفته اونجا يه وقتايي بچه اينجوري شده گفت دارو داد دكتر خوب خوب شد

استارتر جان كدوم شهر هستي متخصص خوب أطفال معرفيت كنيم من يا دوستان كه همشهري شما باشيم

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست
ای وای 

بخدا 

دختر خاله مامانم دکترا داره  دکتره و استاد دانشگاهه 

اون گفت مادرا حتما باید بچه هاشون رو چهار ماهگی ببرن آزمایش ادرار بدن 

حالا چون بچه شما با اون داروها آروم نمیشه یه آزمایش ادرار بگیرید هزینه ای نداره عوضش خیالت راحت میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه 

صبور باش گلم منم مثل تو بودم فقط تورو خدا از این به بد نزار اطرافیان زیاد بغلش بگیرن من الان پدرم در اومده پسرم فقط میگه بغل کن حتی نمیتونم بزارم زمین برم غذارو هم بزنم

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 
صبور باش گلم منم مثل تو بودم فقط تورو خدا از این به بد نزار اطرافیان زیاد بغلش بگیرن من الان پدرم در ...

بچه شما یه جاییش درد می کنه.یا گرسنست یا....بگردید دلیلشو پیدا کنید.

بچه شما یه جاییش درد می کنه.یا گرسنست یا....بگردید دلیلشو پیدا کنید.

اولاک گوش درد بسیار زیاد داره بعدش تو بغل ساکته یا باهاش حرف میزنم ولی اصلا زمین نمیمونه چند دیقه خودش سرگرم باشه یعنی میگی جایش درد میکنه🤔

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 
کرج میشینیم 

واي كلي دعا كردم كرج باشي منم كرج هستم حتما ببر پيش دكتر حيدري چهارراه طالقاني كوچه البسكو ساختمان ماندگار

ببين يه چيزي ميگم يه چيزي ميشنوي بچتو زيرو روشو در مياره عاليه بخدا دستشم خيلي سبكه سريع خوب ميشه بچه شمارشو يادم نيست بهت بدم حضوري برو خيلي شلوغه مطبش ولي به منشي بگو بين مريض يا اخر وقت برو تو يه نسخه ميگه چيكار كن 

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست
نمیدونم خسته شدم. فردا میخوام ببرمش پیش یه دکتر دیگه. تعریف این دکتر و زیاد شنیدم 

ببین برای اطمینان بگو گلو و گوشش رو چک کنه.و یه سونوگرافی اعضای شکمی هم بنویسه و آزمایش ادرار هم.