2777
2789
عنوان

چجوری فراموشش کنم همش جلو چشممه نکنه میخوام برم پیشش

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 26 پست

شوهرمنم ۲سال پیش برادرش فوت شد😔😔😭خیلی غصه میخوره

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عذاب وجدان ؟!!!

یجورایی عذاب وجدان دارم چون قبل مرگ برادرم باهاش قهر کرده بودم تو عالم بچگی..چند ماهی میشد قبل از مرگش ندیده بودمش نذاشتن اصلا برم سر خاکش 😔

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
بچه ها من از مرگ خیلی میترسم از تنهایی از مبهم بودن بعد از مرگ

منم 😢

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
چرا فوت کردن عزیزم‌روحش در ارامش باشه با گذشت ده سال ناراحتی و عذاب میکشی ولی بدون برادرت الان وجودش ...

چون فلج بود یکی دیگه ازش نگهداری میکرد...گفتن بهمون شب سرگیجه گرفته از پله ها افتاده پایین...خون ریزی مغزی کرد خدا امونش نداد😔 

چون فلج بود یکی دیگه ازش نگهداری میکرد...گفتن بهمون شب سرگیجه گرفته از پله ها افتاده پایین...خون ریز ...

چقدر نااحت کننده عزیزم😔ولی شما با زندگی کردن و شاد بودن دل ایشون رو هم شاد و‌اروم میکنند بهش الهام شده ناراحتی پس خودتو نباز تا اونم اروم باشه

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇