2777
2789
عنوان

داستان عشق اول

535 بازدید | 11 پست

داستانش عشق اول چی شد اومدم دیدم ترکید

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من
نمیدونم منم نصفه خوندم

مخ همه رو بکار گرفته بود

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه اش اینکه سعید فهمید زنش بهش خیانت میکرده.‌بخاطر همین پای عشق اولو کشیده تو زندگیشون که کار خودش راحت تر بشه.

در نهایت جفتشون جدا شدن. البته از سال ۸۹ تا ۹۲ این جریان طول کشید.

عشق اول با سعید ازدواج کرد. یه پسر دارن.

زن سعید هم قبل از اونا ازدواج کرد. دخترشون هم پیش مادر سعیده.

شوهر عشق اول هم رفته تایلند زندگی میکنه.

۴ سال طول کشید تا از شوهرش طلاق بگیره بعد از یه سال از طلاقش هم با عشق اولش ازدواج کرد اونم زنشو طلاق داده دختره سعید هم  پیش مادرشوهره بزرگ شده الان ۱۰ سالشه خیلی هم باهم خوبن

خلاصه اش اینکه سعید فهمید زنش بهش خیانت میکرده.‌بخاطر همین پای عشق اولو کشیده تو زندگیشون که کار خود ...

زن اولش بهش خیانت میکرده؟

۴ سال طول کشید تا از شوهرش طلاق بگیره بعد از یه سال از طلاقش هم با عشق اولش ازدواج کرد اونم زنشو طلا ...

کی تعریف کرد؟حتما تا صب باز بیدار بود

آره ۳ صبح بود تعریف کرد منم بد خواب شدم ساعت ۴ بیدار شدم دیدم گذاشته صبحم توی پر بازدیدا بود ترکید د ...

چرا گزارشزدن؟چه کاریه اخه